İMOTİM´de Hazırlıklar Tamam

İnegöl Mobilya Ticaret Merkezi (İMOTİM) Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Temelli, İMOTİM bünyesindeki 150 üretici firma ile MODEF Expo öncesi önemli çalışmalara imza attıklarını, hazırlıkların tamamlanma aşamasında olduğunu belirtti.

İMOTİM´de Hazırlıklar Tamam

İnegöl Mobilya Ticaret Merkezi (İMOTİM) Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Temelli, İMOTİM faaliyetleri ve yaklaşan MODEF Expo hazırlıklarıyla ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

365 GÜN FUAR MERKEZİ

Konu ile ilgili konuşan İnegöl Mobilya Ticaret Merkezi (İMOTİM) Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Temelli, ?İMOTİM 150 üretici firmasıyla her gün fuar anlayışı ile yola çıktı. MODEF´in İnegöl mobilyacısı için önemli bir yeri var. Özellikle MODEF Fuarları zamanında İnegöl´e gelen gerek toptancı gerek perakendeci gerek yurtdışı alıcısı olan müşterilerin bizim nazarımızda önemli bir yeri var. MODEF artık kendisini gerek ülke çapında gerek dünya çapında kanıtlamış bir organizasyon oldu. Bu nedenle yoğun bir ziyaretçi akını olduğu her dönem bunu gördük, inceledik. Yine bu yıl gerçekleştirilecek olan fuarda yoğun bir müşteri ziyareti bekliyoruz. İMOTİM katılımcı firmaları olarak gerek modellerimizin son aşamada değerlendirilmesi, AR-GE çalışmalarımızın bitirilmesi gerekse stant düzenlemelerimiz olarak hazırlanıyoruz. Çok yoğun bir iş temposu içerisindeyiz. Beklentimiz MODEF zamanı gelecek olan bu müşterilerimizin MODEF´i ve İnegöl´ü gezerken tüm diğer mobilya teşhir merkezleriyle birlikte İMOTİM´i de gezmeleridir. İMOTİM zaten doğal olarak bir toptan ticaret merkezidir. Mobilya pazarında kendini konumlandırdı. Bundan sonraki yıllarda yerini daha da güçlendirip İnegöl mobilyasına önemli katkılar koyarak gelişimini devam ettirecektir. Gerek İMOTİM toplam kalitesinde gerek İMOTİM´den katılımcı firmalar olan 150 firma, bundan sonraki üretim aşamalarında gerek teknolojiyi kullanarak gerek üretim kalitelerinde AR-GE´lerini daha da geliştirerek İnegöl mobilyacılığını daha üst seviyelere taşımaya katkı koyacağına inanıyorum.?

NE ARARSALAR VAR

?İnegöl Mobilyacıları olarak ev mobilyası konusunda çok iddialıyız. Özellikle yatak odası, yemek odası, oturma odası, genç odası takımları gibi ürünler üreten firmalar bizde de mevcut. 150 firmamızın dağılımında tüm bu ev konseptini, mobilya ürünlerini yapan arkadaşlarımız mevcut. Toptancı müşterimiz veya yurtdışı alıcımız mağazasında teşhir amacıyla ne arıyorsa bizde bulabilir.?

ARAÇ KAMPANYASI

?Bir araç kampanyası başlatıyoruz. Önümüzdeki hafta resmi işlemleri bitecek. Muhtemelen Şubat ayına kadar devam edecek. Alışveriş yapan tüm müşterilerimize çekiliş numarası vereceğiz. Günü geldiğinde noter huzurunda çekerek şanslı müşterimize aracını teslim edeceğiz? ifadelerini kullandı.



Anahtar Kelimeler: İMOTİM Hazırlıklar Tamam