İNEGÖL BELEDİYESİ´NİN YENİ KARİYER HARİTASI BELİRLENDİ

Şehrin her alanda gelecek stratejisini belirlemek adına İnegöl Belediyesinin başlattığı 2020-2024 yıllarını kapsayan ?İnegöl Belediyesi 2020-2024 Stratejik Planı? çalışmaları tamamlandı. İnegöl Belediyesi katılımcılık, öz kaynakların verimli kullanımı, şe

İNEGÖL BELEDİYESİ´NİN YENİ KARİYER HARİTASI BELİRLENDİ

Hedeflerle gelişim yolunda ilerlemenin önemine vurgu yapan Belediye Başkanı Alper Taban;? Binlerce kilometrelik bir yolculuk bile tek bir adımla başlamak zorundadır sözüyle yola çıktık.Yolculuğumuzda adımlarımızı istişareye önem vererek, siz yönetim paydaşlarımızla kararlılıkla sürdürüyoruz. Mevcut bulunduğumuz noktanın, ulaşmak istediğimiz hedeflerimizin, kararlılığımızın, gayretimizin, prensiplerimizin altlığını oluşturması adına yeni misyon ve vizyon çalışmamızı tamamladık. Niyetimiz bu çalışmanın sadece bir metin olarak kurumumuz duvarlarında ya da internet sitesinde yer alması değil. Tüm personelimiz ile siz kıymetli vatandaşlarımız ile misyonumuzu, vizyonumuzu, temel değerlerimizi belirleyerek çok daha güçlü adımlarla çalışmalarımızda ilerlemektir? açıklamasında bulundu.

KATILIMCI YÖNETİM VURGUSU

Kurum kültürünün daha da gelişmesi adına, değişime doğru direnç göstererek gayretli çalışmaların sürdüğünü dile getiren Başkan Taban; ?Katılımcı yönetim vurgusuna dikkat çekiyoruz. Temel yetkinlik ve farkındalıklar yönetimi ile çıktığımız yolda katılımcı yönetimin başarıyı belirleyen en önemli etken olduğunu biliyoruz. Misyonumuz; Yeni nesil belediyecilik anlayışı ile teknoloji, gelişim ve ortak aklı önemseyen, verimli ve sonuç odaklı çalışmayı esas alan, insana ve çevreye duyarlı bir İnegöl.Vizyonumuz ise; Tarihsel geçmişi ve potansiyel gücü ile yaşam kalitesi yüksek, mutlu insanların yaşadığı örnek bir gönül kenti kurmakolarak belirlenmiştir? dedi.

DAHA GÜÇLÜ İNEGÖL İÇİN TEMEL DEĞERLER

İnegöl Belediyesi´nin yeni kariyer haritasının oluştuğunu belirten Belediye Başkanı Alper Taban; Şehrin her paydaşını kapsayan temel değerlerimizi belirledik. Temel değerlerimiz; Yeni nesil belediyecilik anlayışı, Çözüm odaklı yaklaşım, Ortak aklın kullanımı, Dijitalleşme ve akıllı kentlilik, Öz değerlerin koruyuculuğu, Ulaşılabilirlik, Çevre duyarlılığı, Şeffaflık ve güvenilirlik, Liyakat ve ehliyet odaklı yönetim ve Öz kaynakların verimli kullanımı başlıklarından oluşuyor. Daha güçlü, daha temiz, daha huzurlu, daha yeşil bir İnegöl´ü el birliği ile hayata geçirme yolunda katkı sunan tüm paydaşlarımıza teşekkür ederim? ifadelerine yer verdi.