İNEGÖL BELEDİYESPOR´DAN ÇİFTE TAKVİYE

Voleybol Efeler Ligi temsilcimiz İnegöl Belediyespor, Tokat Belediye Plenvespor´dan Pasör Vefa Yılmaz ve Smaçör Turgay Doğan´ı transfer etti.

İNEGÖL BELEDİYESPOR´DAN ÇİFTE TAKVİYE

Tecrübeli iki oyuncu için kulüp tesislerinde imza töreni düzenlendi. Törene Kulüp Başkan Vekili Rıdvan Kocaağa ve Yönetim Kurulu Üyeleri Yasin Altuntepe ile Yunus Keser katıldı.

İmza töreni öncesi açıklama yapan Rıdvan Kocaağa, şunları söyledi: ?Yeni sezon hazırlıklarımız devam ediyor. Bugün çok değerli 2 tane oyuncumuz Vefa Yılmaz ve Turgay Doğan arkadaşımızla anlaşma yapıyoruz. Arkadaşlarımız bu sene İnegöl Belediyespor için mücadele edecekler. Şehrimiz adına hayırlı uğurlu olsun. İnşallah her ikisi de takımımızın başarısı için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaklar. Bundan eminiz. Anlaşmanın hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. İnşallah sakatlıksız, mutlu ve başarılarla dolu bir sezon geçiririz. Şimdiden hepsine başarılar diliyorum. Tekrardan hayırlı uğurlu olsun.?

Daha sonra söz alan Vefa Yılmaz ise ?Buraya geldiğim için çok mutluyum. Sonuçta geleneği ve başarıları olan bir kulüp. İnşallah bizde hep birlikte iyi çalışarak, bu başarıların üstüne ekleyebiliriz. İki taraf içinde hayırlı uğurlu olmasını diliyorum? ifadelerini kullandı.

Turgay Doğan da ?İnşallah İnegöl Belediyespor için bu sene çok daha güzel olur. Bizlerinde geldik, inşallah biraz takıma katkımız olur. Daha iyi olur diye düşünüyoruz? şeklinde konuştu.