İNEGÖL BELEDİYESİ 2019 YILI FALİYET RAPORU KABUL EDİLDİ

İnegöl Belediyesi’nin bugün gerçekleştirilen meclis toplantısında 2019 yılı faaliyet raporu sunularak oy çokluğu ile kabul edildi.

İNEGÖL BELEDİYESİ 2019 YILI FALİYET RAPORU KABUL EDİLDİ

İnegöl Belediyesinin Haziran ayı 2. olağanüstü toplantısı bugün 14.00’da Sanikonuoğlu Konferans Salonunda gerçekleştirildi. 2 gündem maddesinin masaya yatırıldığı toplantıda, 2019 yılı faaliyet raporu da meclisin onayına sunuldu.
Toplantının açılışını Belediye Başkanı Alper Taban, yaparken kanun gereği meclisi 1. Meclis Başkan Vekili Erdal Akkaya yönetti.
Haziran ayının 1. meclis toplantısında bugün mecliste görüşülen maddelerin detaylı incelenmesi yönünde muhalefet partilerinden bir talep gelmişti. Detaylı incelenen” 2019 Faliyet Raporu ve 2019 Yılı Bütçe Kesin Hesabı ve Taşınır Kesin Hesabı” mecliste görüşülerek onaylandı.
FAALİYET RAPORU KABUL EDİLDİ
Gündemin 1. Maddesinde 2019 yılı faaliyet raporu masaya yatırıldı. Bu maddede Başkanlık koltuğuna Erdal Akkaya geçti. AK Partili üye Abdullah Akşeker’in faaliyet raporuna ilişkin konuşmasının ardından, MHP Meclis Üyesi Ahmet Genç ve İYİ Parti Üyesi Dursun Öztürkoğlu da grubu adına görüş ve önerilerini belirten bir konuşma yaptı. Konuşmaların ardından madde oy çokluğu ile kabul edildi.