İNEGÖL'DE UYUŞTURUCU TİCARETİ YAPANLARA SUÇÜSTÜ

İnegöl'e bağlı kırsal İsaören Mahallesi'nde uyuşturucu ticareti gerçekleşeceği ihbarı alan Jandarma Ekipleri, 5 kişiyi suçüstü yakalayarak gözaltına aldı.

İNEGÖL

Edinilen bilgilere göre olay, kırsal İsaören Mahallesi'nde gerçekleşti. Jandarma Ekipleri mahallede uyuşturucu madde ticareti yapılacağına dair bilgi alınca denetim ve devriyelere başladı. Ekipler İnegöl istikametinden gelen bir motosikleti kontrol noktasından kaçmaya çalışırken yakaladı. Motosiklette bulunan A.S.(18) VE E.K.(36) yakalandı. Yapılan üst aramasında 2 adet şeffaf poşet içerisinde toplam 10 gram Metamfetamin, 1 adet payp, 2 gram selvi ele geçirildi.

Denetimleri sürdüren ekipler o esnada, İnegöl istikametinden gelen bir aracın daha uygulamayı fark ederek kaçmaya çalıştığını tespit etti. Ekipler tarafından durdurulan aracın içerisinde bulunan B.D., H.Ö. ve İ.M. isimli 3 şahısın yapılan üst aramasında B.D. isimli şahısın üzerinden hassas terazi, 1 gram metamfatamin ve 1 adet payp çıktı. Ayrıca şahısların ikametlerinde yapılan aramada,  2 Adet Payp' 15 gram Kubar Esrar, uzunlukları 15 cm ile 170 cm arasında değişen toplam 160 kök Hint keneviri ele geçirildi. Konu ile alakalı suça karışan 5 şahıs gözaltına alındı.