İNEGÖLSPOR ALTYAPILARINDAN 3 GALİBİYET 1 BERABERLİK

Spor Toto Bölgesel Gelişim Ligi 2.Grup´ta mücadele eden ekiplerimiz oynadıkları 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik elde etti.

İNEGÖLSPOR ALTYAPILARINDAN 3 GALİBİYET 1 BERABERLİK

U19 ekibimiz Yeniceköy sahasında ağırladığı Gölcükspor ile 1-1 berabere kaldı.

Ekibimiz bu sonucun ardından oynadığı 13 maçta 7 galibiyet 3 beraberlik 3 mağlubiyet elde ederek, topladığı 24 puanla 1. Sıraya yükseldi.

U-17 ekibimizde Yeniceköy sahasında ağırladığı Kardemir Karabükspor´u 3-1 mağlup etti.

Ekibimiz oynadığı 14 maçta 7 galibiyet 4 beraberlik 3 mağlubiyet elde ederek, topladığı 25 puanla 4. sırada yer aldı.

U-16 Ekibimiz ise deplasmanda karşılaştığı Kardemir Karabükspor´u 11-1 mağlup etti.

Ekibimiz bu sonucun ardından oynadığı 14 maçta 9 galibiyet 2 beraberlik 3 mağlubiyet elde ederek, topladığı 29 puanla 3.sırada yer aldı.

U15 ekibimiz ise deplasmanda karşılaştığı Kardemir Karabükspor´u 10-0 mağlup etti.

Ekibimiz oynadığı 14 maçta 8 galibiyet 4 beraberlik 2 mağlubiyet elde ederek, topladığı 28 puanla 2.sırada yer aldı.

Ekiplerimiz böylelikle oynadıkları 4 müsabakada 3 galibiyet 1 beraberlik elde etti.

Maçların ardından değerlendirme açıklaması yapan Altyapı Antrenörlerimiz şunları söyledi:

U15 Teknik Sorumlumuz Yunus Memiş, " Akademi Liginin 15.haftasinda Karabükspor´a misafir olduk. Maçın ilk bölümlerinde bulduğumuz 2 gol ile rakibimizin direncini kırdık ve oyunun sonuna kadar pozisyon üstünlüğünü elimizde bulundurarak skora yansıtmayı başardık. Oyun disiplininden kopmadan mücadele eden oyuncularımı tebrik ediyorum.?

U16 Teknik Sorumlumuz Caner Taban, ?Bölgesel Gençlik Gelişim Ligleri 15.haftasında Kardemir Karabükspor´un konuğu olduk. Maça istediğimiz tempoda başlayan takımım maçın başında bulduğu gol ile öne geçti ve maçın genelinde rahat bir oyun çıkardık. İlerleyen dakikalarda farkın açılmasına rağmen oyun disiplininden kopmayan sporcularımız son dakikayı bile ilk dakika iştahıyla oynayarak skorla beraber oyun olarak da maçtan alınlarının akıyla çıktılar. Centilmence mücadeleden dolayı her iki takım sporcularını kutlar ilerleyen haftalarda başarılar dilerim.?

U17 Teknik Sorumlumuz Murat Yakşi, ? Kardemir Karabukspor ile Yeniceköy sahasında karşılaştık. Maçın başından itibaren oyunu kontrolümüz altına aldık. 2 gol bulduk duran toptan, 1 gol yedik. Devreye bu skorla girdik. 2. devrede 20 dakika oyunun ve topun kontrolü ortaktı. Sonradan tekrar oyunun ve topun kontrolünü sağlamayı başardık.  Gol pozisyonları üretmemize karşın sadece birini gole çevirdik maçı ve puanı kazanmış olduk oyuncularımı tebrik eder başarılar dilerim.?

U19 Teknik Sorumlumuz Selahattin Esen,"Yeniceköy sahasında Gölcükspor ile karşılaştık. Maça agresif, istekli, arzulu bir şekilde başladık. Rakibe her bölgede baskı uygulayarak hataya ve oyun kurmasına imkan vermeden kazanılan toplarla da hızlı bir şekilde pozisyonlara girme düşüncemizi uygulamada başarılı olduk. Neticesinde 3.bölgede yapmış olduğumuz baskı sonucunda golü bulduk. Mücadele gücümüz, enerjimiz, isteğimiz devam etti. Bloklar arası mesafeyi iyi tutmamız takımımızın bütünlük sağlamasında önemliydi ama kazanılan topları olumlu kullanmada pas oyununu uygulamada çok becerikli değildik. İkinci yarıya rakip bizden daha istekli ve arzulu başladı. Biz rakibin bu oyununu kıramadık ve ön taraf da top tutamadığımız için baskı yedik. Rakip adına bu baskı golü de getirdi.  1 kişi eksik kalmamıza rağmen coşkumuzu kazanma arzumuzu kaybetmeden devam ettik. Maçı kazanabilecek pozisyonlar bulduk ama değerlendiremedik mücadelelerinden dolayı futbolcularımı kutlarım.?

/resimler/2019-12/24/1713449170835.jpg

İnegölspor´umuzun Basın Sözcüsü ve Altyapı Sorumlusu Özgür Gürbüz ise "Öncelikle sporcu kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Yönetim olarak maçlarını her zamanki gibi takip ettik. Çok özverili ve güzel bir şekilde mücadele ettiler. İnegölspor´umuza yaraşır şekilde rakiplerini ağırladılar. Deplasmanda da İnegölspor markasının ne kadar büyük olduğunu ispatlamaya devam ettiler. Bizim için skor her zaman 2.planda. Ana hedefimiz bu oyuncularımızı yetiştirip A takıma yollamak. Bunu da çok şükür başarıyoruz. İnşallah gelecekte İnegölspor´umuzun dışarıdan oyuncu almasına gerek bile kalmayacak. Kendi yetiştirdiğimiz oyuncularımızla ligde en iyi şekilde mücadele edeceğiz. Ben oyuncu kardeşlerimi ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum?