İNEGÖLSPOR ALTYAPILARINDAN 3 GALİBİYET 1 BERABERLİK

Spor Toto Bölgesel Gelişim Ligi 2.Grup´ta mücadele eden ekiplerimiz oynadıkları 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik elde etti.

İNEGÖLSPOR ALTYAPILARINDAN 3 GALİBİYET 1 BERABERLİK

 U19 ekibimiz deplasmanda karşılaştığı Zonguldak Kömürspor´u 5-1 mağlup etti.

Ekibimiz bu sonucun ardından oynadığı 15 maçta 9 galibiyet 3 beraberlik 3 mağlubiyet elde ederek, topladığı 30 puanla 1. Sıradaki yerini korudu.

 

U-17 ekibimizde Yeniceköy sahasında ağırladığı Gölcükspor´u 2-0 mağlup etti.

Ekibimiz oynadığı 16 maçta 9 galibiyet 4 beraberlik 3 mağlubiyet elde ederek, topladığı 31 puanla 4. sıradaki yerini korudu.

 

U-16 Ekibimiz ise deplasmanda karşılaştığı Gölcükspor ile 0-0 berabere kaldı.

Ekibimiz bu sonucun ardından oynadığı 15 maçta 10 galibiyet 3 beraberlik 3 mağlubiyet elde ederek, topladığı 33 puanla 2. sıradaki yerini korudu.

 

U15 ekibimiz ise deplasmanda karşılaştığı Gölcükspor´u 1-0 mağlup etti.

Ekibimiz oynadığı 15 maçta 10 galibiyet 4 beraberlik 2 mağlubiyet elde ederek, topladığı 34 puanla 2.sıradaki yerini korudu.

 

Ekiplerimiz böylelikle oynadıkları 4 müsabakadan 3 galibiyet 1 beraberlik elde ederken, kalelerinde 1 gol görmesine rağmen rakip ağları 8 kez sarstılar.

 

Maçların ardından değerlendirme açıklaması yapan Altyapı Antrenörlerimiz şunları söyledi: U15 Teknik Sorumlumuz Yunus Memiş, ?Akademi Liginin 17.Haftasında Gölcükspor´a konuk olduk. Müsabaka ya istekli ve baskılı başladık.1.devrede mücadele ve oyun anlamında zaman zaman istediklerimizi tam olarak sahaya yansıtamadık. Rakibimize pozisyon vermedik ancak bizde pozisyon bakımından kısır bir devre oynadık.2.devre ile beraber oyun üstünlüğü ve fiziki mücadeleyi biraz daha yukarı çekince hem pozisyon ürettik hem de golü bulduk. 2.devredeki görüntümüzden ve galibiyetten dolayı oyuncularımızı tebrik ediyorum.?

U16 Teknik Sorumlumuz Caner Taban, ?Bölgesel Gençlik Gelişim Ligi´nin 17.haftasında deplasmanda Gölcükspor´la karşılaştık. Maça iyi başlayan takımımız ilk yarı boyunca topa sahip olan pozisyon arayan çok net olmasa da pozisyonlar bulan taraf bizdik. Aynı şekilde rakibimizin ataklarını da  tehlike oluşmadan doğru savunma anlayışıyla keserek kalemizde tehlike yaşamadan devreyi bitirdik. İkinci devre oyun biraz daha ortada gibi gözüktü karşılıklı ataklar kaçan pozisyonlar neticesinde iki takımda güzel tempolu maçın sonunda 1´er puanla sahadan ayrıldı.?

U17 Teknik Sorumlumuz Murat Yakşi, ?Spor Toto bölgesel gelişim ligi 17 haftasında İnegöl Yenice sahasında Gölcükspor ile karşılaştık. Maçın genelinde üstün oyun oynadık. Gol bulan takımın kazanacağı bir görüntü vardı bireysel hata yapmadık takımca tempolu savunma ve hücum gerçekleştirdik. Sonuç olarak 1 ve 2. Devrede yemeden golleri bulduk 3 puanı aldık oyuncularımı tebrik ederim. Hafta başında itibaren zorluk derecesi yüksek maçlardan biri olarak olan Kocaelispor maçına en iyi bir şekilde hazırlanacağız.?

U19 Teknik Sorumlumuz Selahattin Esen, ? Deplasmanda Zonguldak Kömür A.Ş ile karşılaştık. Maçın genelinde topun bizde daha fazla olmasına rağmen oyun tempomuzu, oyun organizasyonumuzu iyi uygulayamadık. Ama sonucu elde ettik. Amacımız sonucu elde ederken de oyun hâkimiyetini elinde bulunduran istediklerini uygulayabilen bir takım bütünlüğü sağlamak. Müsabakada geçiş oyunu, pas oyunu, organizasyon geliştirme yönlerinden vasat bir oyun sergiledik. Sadece kenar beklerimizin hücum organizasyonları içerisinde olduğu bir müsabaka oynadık. Sonucu elde ettik galip geldik zirvedeki yerimizi koruduk. Amacımız zirvedeki yerimizi iyi oyunlarla alacağımız galibiyetlerle korumak olacaktır. Oyuncularımı galibiyetten dolayı kutlarım.?

İnegölspor´umuzun Basın Sözcüsü ve Altyapı Sorumlusu Özgür Gürbüz ise, ?Her hafta olduğu gibi bu haftada gençlerimiz harika işler çıkartarak göğsümüzü kabarttılar. Geçen hafta 4 ekibimizde sahadan galibiyet ile ayrılmış, kalelerinde 1 gol görmelerine rağmen rakip ağlara 15 kez sarsmışlardı. Bu haftada 3 galibiyet 1 beraberlik elde edildi. Bu haftada yine kalemizde 1 gol görmemize rağmen rakip ağları 8 kez sarstık. Güzel oyunun sonucu olarak kalemizi gollere kapayarak rakip ağlara gol olup yağıyoruz. Ben hem sonuçlardan dolayı hem de mücadelelerden dolayı gerek sporcu kardeşlerimizi gerekse de antrenörlerimizi tebrik ediyorum. İnşallah önümüzdeki yıllar içinde bu oyuncularımız A takımımızda mücadele ederek, başarılarımıza başarılar katacaklardır.?