İNEGÖLSPOR ALTYAPILARINDAN 4X4 LÜK SONUÇ

Spor Toto Bölgesel Gelişim Ligi 2.Grup´ta mücadele eden ekiplerimiz oynadıkları 4 maçtan da galibiyetle ayrıldı.

İNEGÖLSPOR ALTYAPILARINDAN 4X4 LÜK SONUÇ

U19 ekibimiz Yeniceköy sahasında ağırladığı GMG Kastamonuspor´u 4-0 mağlup etti.

Ekibimiz bu sonucun ardından oynadığı 14 maçta 8 galibiyet 3 beraberlik 3 mağlubiyet elde ederek, topladığı 27 puanla 1. Sıradaki yerini korudu.

U-17 ekibimizde deplasmanda karşılaştığı Belediye Derince Spor´u 3-0 mağlup etti.

Ekibimiz oynadığı 15 maçta 8 galibiyet 4 beraberlik 3 mağlubiyet elde ederek, topladığı 28 puanla 4. sıradaki yerini korudu.

U-16 Ekibimiz ise Yeniceköy sahasında ağırladığı Belediye Derince Spor´u 5-1 mağlup etti.

Ekibimiz bu sonucun ardından oynadığı 15 maçta 10 galibiyet 2 beraberlik 3 mağlubiyet elde ederek, topladığı 32 puanla 2. sıraya yükseldi.

U15 ekibimiz ise Yeniceköy sahasında ağırladığı Belediye Derince Spor´u 1-0 mağlup etti.

Ekibimiz oynadığı 15 maçta 9 galibiyet 4 beraberlik 2 mağlubiyet elde ederek, topladığı 31 puanla 2.sıradaki yerini korudu.

Ekiplerimiz böylelikle oynadıkları 4 müsabakadan da galibiyetle ayrılırken, kalelerinde 1 gol görmesine rağmen rakip ağları 13 kez sarstılar.

Maçların ardından değerlendirme açıklaması yapan Altyapı Antrenörlerimiz şunları söyledi:

U15 Teknik Sorumlumuz Yunus Memiş, "Akademi Liginin 16.Haftasında evimizde grubumuzda aynı puana sahip olduğumuz Derince Bld sporu ağırladık. Müsabakaya istekli ve baskılı başladık. 1.devrede mücadele gücü yüksek, pozisyon üretmeye çalışan aynı zamanda rakibimize pozisyon vermeyen bir görüntümüz vardı. Rakibimiz özellikle duran toplarda ve kontra ataklarda etkili olmak istedi.2.devrenin başında bulduğumuz gol ile skor üstünlüğünü aldık ve oyunun sonuna kadar sabırla disiplinimizi bozmadan müsabakayı 3 puan ile tamamlamayı başardık. Oyunun genelindeki topa ve rakibe karşı sertliğimiz, atakları olgunlaştırma isteğimiz gayet iyiydi. Oyunun son anına kadar mücadele edip güzel oyun sergileyen oyuncularımızı tebrik ediyorum.?

U16 Teknik Sorumlumuz Caner Taban, ?Bölgesel Gençlik Gelişim Ligi´nin 16.haftasında ilk yarı deplasmanda iyi oynayıp puan kaybettiğimiz az gol yiyen, koşan, alanları iyi kapatan Belediye Derincespor´la karşılaştık. Maça çok kötü başlayan ekibim tercih hatalarına birde bireysel hatalar eklenince kalemizde golü gördük. Yediğimiz golle kendine gelen toparlanan takımım maç sonuna kadar oyun üstünlüğünü elinden bırakmadı. İlerleyen dakikalarda baskılı oyunumuz karşısında fizik kondisyon alarak cevap veremeyen rakibimiz karşısında istediğimiz golleri bularak maçtan farklı galibiyetle ayrıldık.? 

U17 Teknik Sorumlumuz Murat Yakşi, ?Spor Toto Bölgesel Gelişim U17 Liginin 16 haftasında Derince de Derincespor ile karşılaştık.  Takımımız rakibe oyun alanı bırakmayan aynı zamanda kazandığı topları rakibe vermeyen ortak toplarda agresif ve topa sahip olan takım görüntüsü verdi. Rakibimizden daha çok koştuk daha çok pas yaptık buda sonuca yansıdı Derincespor ise uzun toplarla savunmamızın arkasındaki boş alana hücum eden bir taktik anlayışı ile etkili olmaya çalıştı fakat buna fırsat vermedik.  İlk yarıda bir ikinci devrede iki gol atıp yemeden 3-0´lık skorla maçı bitirmeyi başardık.  Oyuncularımı tebrik eder başarılar dilerim.?

U19 Teknik Sorumlumuz Selahattin Esen," TFF Bölgesel Gelişim U19 Ligi 14.Haftasında Yenice Sahasında GMG Kastamonuspor ile karşılaştık. Maça baskılı, istekli ve coşkulu başladık rakibi kendi sahasından çıkarmayarak hataya zorlamaya çalıştık ama 3. Bölge oyunumuzda olgunluk ve becerili değildik. Hızlı oyun ve golü bulma düşüncemiz panik olmamıza neden oldu maçın 2.yarısına daha agresif daha çok isteyen bir oyun düzeni ile başladık devrenin hemen başında bulduğumuz golle takım olarak rahatladık 2.golün gelmesi ile takımımız daha olgun daha çok topa sahip olan oyuna yön veren oyun hakimiyetini ele alan kazanma arzusunu daha fazla gösteren bir takım vardı. Bu farklı galibiyet ile kaybolan özgüvenimizi tekrar elde ettik buda bize gelecek maçlarda daha iyi oyun ve sonuçlar sağlayacaktır. Oyuncularımı galibiyetten dolayı kutlarım.?

İnegölspor´umuzun Basın Sözcüsü ve Altyapı Sorumlusu Özgür Gürbüz ise "Tüm yaş gruplarındaki oyuncularımızı ve hocalarımızı tebrik ediyorum. Yönetim olarak tüm maçlara gidiyor ve gençlerimizi yakından takip ediyoruz. Bu haftada inanılmaz derece iyi bir oyun ve mücadele sergilediler. İnşallah bu gençlerimiz önümüzdeki dönemlerde A takımımıza kadar yükselecekler ve hem İnegölspor´umuza hem de Türk futboluna faydalı birer oyuncu olacaklar. Bu manada güzel günler göreceğiz. Biz yönetim olarak her zaman altyapımıza değer verdik vermeye de devam edeceğiz. Bu desteğimizin karşılığını saha içerisinde ve dışında alıyoruz. Gençlerimiz her hafta olduğu gibi bu hafta gerçekten çok iyi mücadele verdiler. Bu mücadelenin karşılığını da 13 gol atarak aldık ve kalemizde sadece 1 gol gördük. Bu başarılı mücadele ve sonuçtan dolayı oyuncularımızı ve hocalarımızı tekrar tebrik ediyorum.?