İNEGÖLSPOR İMOS’U ZİYARET ETTİ

İnegölspor'umuzun Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu ile yönetim kurulu üyelerimiz, İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği Başkanı Okan Güler ile yönetim kurulunu ziyaret ettiler.

İNEGÖLSPOR İMOS’U ZİYARET ETTİ

Ziyarette konuşan İMOS Başkanı Okan Güler, şunları söyledi:
“İnegölspor ve yönetimi bizlerle birlikteler. Öncelikle bu nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Tecrübeli bir yönetim var. Tanıdığımız, bildiğimiz hem spor camiasında hem iş dünyasından arkadaşlarımız bu sene İnegölspor yönetimine talip oldular. Güzel, heyecanlı, çekişmeli ve son derece de seviyeli geçen bir seçimden sonra yönetim görev başında. Bugünde bizi ziyaret ediyorlar. İnegölspor’a bu yeni yönetimle birlikte başarılar diliyoruz. İnegölspor yıllardır desteklediğimiz, şehrimizin en önemli markalarından bir tanesi. Bizde İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği olarak, geçmişte olduğu gibi bundan sonrada şehrimizin takımının yanındayız. Yönetimle birlikte kulübü ve spora özelliklede genç yeteneklere katkı vermeye, destek vermeye devam edeceğiz. Ben kendilerine kolaylıklar ve başarılar diliyorum. Ziyaretleri içinde tekrar teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun.”


Kulüp Başkanımız Kani Ademoğlu ise “Bende değerli İMOS başkanıma ve yönetimine bizleri ağırladıkları için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İMOS İnegölspor’un her zaman yanında olmuştur ve her zaman destek vermiştir. Bunu hem dernek olarak hem mobilyacı esnafı olarak, bireysel olarakta yanımızda bulunmuştur. Bundan sonrada bulunacağından şüphemiz yoktur. Her zaman onları da yanımızda görmek istiyoruz. Kendilerine tekrar teşekkür ediyorum.”dedi.



Anahtar Kelimeler: İNEGÖLSPOR ZİYARET