İNEGÖLSPOR YÖNETİMİNDEN ORTAKÇI CAM’A ZİYARET

İnegölspor'umuzun Kulüp Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit ile yönetim kurulu üyelerimiz, geçtiğimiz sezon forma sponsorlarımızdan Ortakçı Cam firma sahipleri Bertan ve Alican Ortakçı’ya teşekkür ziyaretinde bulundular.

İNEGÖLSPOR YÖNETİMİNDEN ORTAKÇI CAM’A ZİYARET

Ziyarette konuşan Kulüp Başkan Yardımcımız Eşref Yiğit, şunları söyledi:
“Öncelikle bizleri kabul ettiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyoruz. Ortakçı Cam firması olarak geçtiğimiz sezon kulübümüze ciddi anlamda destek vererek, formamızın kollarına sponsor oldunuz.  Bu manada verdiğiniz destek için Ortakçı Cam ailesine tekrar teşekkür ediyoruz. İnegölspor sizin gibi değerli firmalarımızın sayesinde ayakta kalabiliyor. Verdiğiniz bu desteğin devamının geleceğinden şüphemiz yok.  Hayırlısıyla bu sezon güzel bir yapılanmaya gittik. İnşallah bu yapılanmanın meyvelerini önümüzde yıllar içinde fazlasıyla alacağız. Güzel ve kaliteli bir ekip kuruyoruz. İnegölspor’umuz inşallah bu sezon alacağı güzel sonuçlarla adından sıkça söz ettirecek. Bizleri ağırladığınız için sizlere tekrar çok teşekkür ediyorum.”

Ortakçı Cam firma sahipleri Bertan ve Alican Ortakçı ise ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, geçmişte olduğu gibi İnegölspor’umuza ellerinden geldiği kadar destek vermeye devam edeceklerini belirttiler.