ISALONI FUARINA İNEGÖLLÜ MOBİLYACILARDAN ÇIKARMA

İtalya fuarı hakkında bilgi veren Notus Turizm firma sahibi Samet Özçemlekçi, ?Fuar sektöründe bir numaralı fuar. Bir çok ülkede fuar yapılıyor ama İtalya Milano da yapılan fuar, dünyada hem tasarım açısından, hem ticari açıdan, hem trend açısından bir nu

ISALONI FUARINA İNEGÖLLÜ MOBİLYACILARDAN ÇIKARMA

İtalya fuarı hakkında bilgi veren Notus Turizm firma sahibi Samet Özçemlekçi, ?Fuar sektöründe bir numaralı fuar. Bir çok ülkede fuar yapılıyor ama İtalya Milano da yapılan fuar, dünyada hem tasarım açısından, hem ticari açıdan, hem trend açısından bir numaralı fuar, fuarın en büyük özelliği budur.

UÇAK YENİŞEHİR´DEN KALKACAK

?164 Kişilik uçağımızla 164 mobilyacıyı götürüyoruz.  Türk Hava Yolları ile Yenişehir Havaalanından gidip, tekrar Yenişehir havaalanına dönüyoruz talep bu şekilde oluyor. 6 yıldır bu işi yapıyoruz. Artık iyice tecrübe kazandık. Bir fuar nasıl organize edilir çok iyi biliyoruz. Kademeli olarak başladığımız bu organizasyon programlarında zaman zaman uçak kaldırdık, zaman zaman gruplar yaptık. Önceki yıllarda İGİAD ile bir organizasyon gerçekleştirmiştik. Bu yıl da İnegöl Ticaret Odası ile birlikte yapıyoruz. Fuara 11 Nisan´da gidip 14 Nisan´da dönüş yapacağız. Fiyatı 960 euro olarak belirledik, bu yıl akşam yemeğini de bu fiyatın içerisine dahil ettik. Bu yönde talep oldu,insanlar orda çok fazla para harcıyorlar bu konuda, fiyatımız önceki yıllara göre daha uygun bir fiyat, bu işte tecrübe kazandıkça inşallah, fiyatları daha da aşağı indireceğiz. Konaklama yaptığımız otel şehir merkezine 6,5 km, fuar alanına ise 7 km mesafede ve bu fiyatlara daha yakın bir otel bulmakta zaten mümkün değil. Fuar seyahat organizasyonumuz hayırlı olsun inşallah. Hayırlısıyla gider geliriz ve orada mobilyacı esnafımızın edindiği bilgi ve görseller ile İnegöl ticaretine katkıda bulunmuş olmak bile bize mutluluk verecektir. İnegöl için birşeyler yapmanın huzuru ile işimize daha iyi bir şekilde motive olacağız. Bu oragnizasyonda desteklerini hissettiren İTSO Başkanımız Yavuz Uğurdağ´a ve Kenan Kender´e çok teşekkür ederim. Bu sene ilk defa iki acente birlikte yapıyor bu işi, daha öncede gönül isterdi ki olsun ama kısmet olmadı. İnşallah önümüzde ki seneler iki değil üç acente hatta İnegöl´de ki bütün acenteler bir araya gelerek de, bu işi daha güzel bir şekilde, daha uygun bir fiyata yapabiliriz.? İfadelerini kullandı.

HEDEF İTALYA´DA TÜRK MOBİLYASI STANDLARI

Organizasyonun diğer yetkilisi Atakan Turizm firma sahibi Atakan ALTINKAYNAK, ?Biz bu organisazyonda mobilyacıların yeni bir ufuk açmasını istiyoruz. Nedir bu; önümüzdeki sene hedeflerimiz tutarsa İnegöl´lü Mobilyacılar İtalya´da ya fuar merkezinde ya da başka bir noktasında Çinli Mobilyacıların, ya da Romanya´daki ve Bulgaristan´daki mobilyacıların yaptığı gibi fuar alanında veya çevresindeki alanlarda ürünlerini de sergileyip, artık sadece ürünlerin tasarım noktasından yararlanmak değil, yeniden orda var olmak oraya gelen müşteri portföyüne hitap eder olmasını istiyoruz. Biz İnegöl´lü mobilyacıların da biraz daha ufuklarının geniş olmasını ve orada yeni pazarları yeni ürünler ile kendi ürünleri ile hedef kitlesine ulaşmasını istiyoruz. Bunu da başarabilirsek İnegöl´ü bir adım daha ileriye götürebiliriz. Bu fuarın hedeflerinden bir  tanesi de o olmalı.? diye konuştu.