İSİL DAHA BÜYÜK PAZARLARA HİTAP EDECEK

İsil Mobilya Sahibi İlhan Özbay, fabrikasyon sistemlere uymayan, insan gücüyle yapılabilen pazar payını büyütecek ürünleri hayata geçirdiklerini kaydetti.

İSİL DAHA BÜYÜK PAZARLARA HİTAP EDECEK

37. Mobilya Fuarında yerini alan İsil Mobilya, avangart modelleriyle daha büyük Pazarlara hitap tetmeye başladı.

Fuarla ilgili görüşlerini aktaran Firma sahibi İlhan Özbay, ?İnegöl fuarının, İnegöl mobilyacısı için en efektif fuar olduğunu düşünüyorum. Daha az maliyetlerle, daha az bütçelerle daha çok müşteri ve satış oluyor. Çok memnunum. İyi iş yapan firmalar var, çok beğendiğim tasarımlar var. İnegöl için iyi olduğunu düşünüyorum. Fuar küçük, daha hızlı ulaşılabilir noktada. Lokasyonu iyi. Gün geçtikçe yönetimler değişiyor, eksikler tespit edilerek gideriliyor. Bu şekilde daha düzenlenebilir hale geliyor. Yönetimler sürekli değişecektir. Fuar yönetimini başarılı buluyorum, daha önceki fuar yönetimleri de başarılıydı.?

MİMARİ DESTEK ALDIK

?Yeni ürünlerimizi mimari destek alarak yaptık. Sinema ve dizilerde avangart mobilyalar tercih ediliyor. Biz de avangart tarzı mobilyalar yaparak güncel ürünlerle daha büyük pazar payına hitap etmeye başladık. Memnunuz. Ürünlerimiz MDF ve boya? Tamamen el işçiliği. Fabrikasyon sistemlere uymayan, insan gücüyle yapılabilen ürünleri hayata geçiriyoruz.?