İstenilen yüzeyde ve tasarımdaki sehpalar her eve uyum sağlıyor

Salon ya da oturma odalarının dekorasyonunu tamamlarken perdeden halılara, duvar renginden aydınlatmaya kadar birçok detay öne çıkıyor.Dekorasyonda vazgeçilmez ürünlerden bir diğeriise sehpalar. Hem mobilyalarla uyumu hem de işlevsel oluşlarıyla sehpalar

İstenilen yüzeyde ve tasarımdaki sehpalar her eve uyum sağlıyor

Salonlar ve oturma odaları evlerde en fazla zaman geçirdiğimiz mekanlar arasında. Bu nedenle seçilen mobilyaların birbiriyle uyumlu olması kadar fonksiyonel olmaları da mekanların verimli kullanılmasını sağlıyor. Dekorasyonun önemli tamamlayıcılarından biri olan sehpaların da mekanların havasını değiştirmekte rolü büyük. Küçük salonlarda fonksiyonel sehpalar kullanışlı olurken büyük salonlar için daha gösterişler sehpalar ön plana çıkıyor.Koltuk ve kanepelerinin yanı sıra yardımcı ürünleriyle de kullanıcılarındekorasyonlarını tamamlamalarını sağlayan Buka, hem şık hem de fonksiyonel sehpalarıylagirdiği her eve yenilik ve değişimi getiriyor.

Denge zarafetle birleşiyor

İnce bir yapıya sahip olan ?Lago? sehpa denge kelimesine yeni bir anlam kazandırıyor. Dengeyi zarafetle birleştiren ?Lago? açılı ayakları ve sekizgen formuyla oturma odaları için ideal. Ahşap yüzey rengi alternatifleriyle farklı tarzdaki dekorasyonlara uyum sağlayan Lago sehpanın dikdörtgen ve kare formdaki ölçü seçenekleri bulunuyor.

Eski süt şişeleri evlerde

Eski süt şişelerinden ilham alınarak tasarlanan ?Milky? sehpalar; küçük evler için modern, pratik ve şirin bir alternatif sunuyor. Sarı, beyaz ve siyah ayaklarını kestane ve ceviz kaplama yüzey ile buluşturan ?Milky?, evlerin dekorasyonuna farklı bir boyut kazandırıyor.

Şıklık ve fonksiyonellikle buluşuyor

?Monday? sehpanınince ayaklar üzerine konumlandırılmış sade masa tablası, şık ve modern görünümüyle mekanlara tarz katıyor. Aynı zamanda konsollarının altına puf koymayı tercih edenler, puflarıyla da yaşam alanları için fonksiyonel bir köşe yaratıyor.