İTSO WhatsApp İletişim Hattı Hizmete Girdi

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), üyeleriyle daha etkin bir iletişim sağlayabilmek adına WhatsApp İletişim Hattını hizmete açtı.

İTSO WhatsApp İletişim Hattı Hizmete Girdi

Gelişen teknolojiye ayak uydurarak yenilikleriyle üyelerine daha aktif bir hizmet sağlayan İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), son olarak WhatsApp İletişim Hattı hizmetini başlattı. İTSO üyeleri, bundan sonra taleplerini, önerilerini ve şikâyetlerini (0224) 714 94 60 numaralı WhatsApp hattından görevli Oda personeline aktarabilecekler.

 

ÜYELERLE KALİTELİ İLETİŞİM

Çalışma ile ilgili bilgiler veren İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Yavuz Uğurdağ, ?Gelişen ve değişen dünyada teknolojinin doğru ve etkin bir biçimde kullanılması iş hayatına büyük katkılar sağlıyor. Bizler de hizmet kalitemizi artırmaya yönelik gerçekleştirdiğimiz çalışmalar kapsamında üyelerimizle daha etkili ve işlevsel bir iletişim kurabilmek maksadıyla WhatsApp İletişim Hattı hizmetimizi açmış bulunuyoruz. Bu sayede üyelerimiz, bizlerin çözüm ve destek sağlayabileceğimizi düşündüğü konularda (0224) 714 94 60 numaralı WhatsApp İletişim Hattımızdan taleplerini, önerilerini ve şikâyetlerini görevli Odamız personeline aktarabilecekler. Alınan talep, öneri ve şikâyetler mesai saatleri içerisinde değerlendirilerek konunun yanıtı üyelerimize aktarılacaktır. Hizmetimizin Odamıza ve üyelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum? dedi.