İTSO´DAN İNEGÖLSPOR´A ZİYARET

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Yavuz Uğurdağ, Meclis Başkanı Mahmut Demirtaş ve yönetim kurulu üyeleri, Kulüp Başkanı Münür Kanar ile yönetim kurulu üyelerini kulüp tesislerinde ziyaret etti.

İTSO´DAN İNEGÖLSPOR´A ZİYARET

Ziyarette konuşan Kulüp Başkanı Münür Kanar, şunları söyledi:

?Öncelikle bu akşam bizi ziyaret eden değerli Ticaret Odası Başkanımız Yavuz Uğurdağ ve değerli yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar bizi ziyadesiyle memnun ettiler. Bizi sürekli ziyaret etmelerini istiyoruz. Bu güne kadar yapmış oldukları desteklerden dolayı da başkanımızın şahsına ve yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür ederiz. Sağ olsular sezon başı itibariyle sürekli bizi desteklediler. Bizde yönetim kurulu arkadaşlarımızla, elimizden geldiği kadarıyla onlara yaptığımız çalışmalarla ilgili sürekli bilgi verdik. Sayın başkanımızı ne yaptık, ne ettik, rakamsal olarakta sürekli bilgilendirdik. Bize bir telefon kadar yakın. Sağ olsun bize desteklerini esirgemedi. Bu akşamda bizi ziyaret ettikleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum.?

İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ ise ?Bugün İnegöl´ümüzün önemli markalarından birisi olan İnegölspor kulübünü ve yönetim kurulunu İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası olarak ziyaret ediyoruz. Tabiî ki bu süreçte başkan ifade etti. Her gün telefonda veya birebir ikili görüşmelerimizde İnegölspor´la ilgili her türlü konudan haberdarız, vakıfız. Ben öncelikle sayın başkan ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Çünkü bu tür bilgilendirmeleri hem bize hem kamuoyuna ciddi bir şekilde yapıyorlar. Bu da takdire şayan bir özellik. Bugün itibariyle gördük yine bir ödeme yapılmış. Allah kolaylık versin. Kolay işler değil. İnegölspor İnegöl şehrinin gözbebeğidir. İnegöl şehrinin önemli markalarından birisidir ve başında gelir. Bu şehri yıllar önce Türkiye´ye ve diğer illere tanıtan bir markadır İnegölspor. Ben öncelikle bu markanın kalitesinin, kapasitesinin korunmasından yanayım ve bundan sonraki süreçte de daha da büyüyerek, daha büyük bir marka olmasından yanayım. Bizlerde bu hedefe ulaşmak için İnegöl´de ticaret yapan, sanayicilik yapan ve bazı kurumların başında olan insanlar olarak, İnegölspor´a başta maddi olarak manevi desteğimizi her zaman verdik, bundan sonrada vermeye devam edeceğiz. Daha öncede söyledim, kongrede de söyledim. Kişiler gelip geçicidir, bizlerde gelip geçiciyiz. Kalıcı olan İnegölspor kulübüdür. İnegöl´de yaşayan, İnegöl´ün havasını soluyan, İnegöl´de iş yapan, İnegöl´den ekmek parası kazanan çok ciddi sanayicilerimiz var. Bu şehre hem istihdam anlamında hem ekonomik katkı anlamında zaten üst düzeyde katkı sağlıyorlar. Ama İnegölspor bu şehrin bir markasıdır. Bu markaya da İnegöl´de yaşayan herkesin en üst düzeyde sahip çıkmak ve destek vermek durumunda olduğunun bilincindeyiz. İnşallah bu noktadan sonra bizler, sizlerle birlikte İnegölspor´umuza en iyi desteği toplamaya mücadele edeceğiz.?ifadelerini kullandı.

 



Anahtar Kelimeler: İTSO İNEGÖLSPOR ZİYARET