İTSO´dan ?İnovasyon ve Devlet Teşvikleri? Eğitim

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Yavuz Uğurdağ, KOSGEB Bursa Batı Müdürlüğü işbirliğinde, Avrupa İşletmeler Ağı Doğu Marmara projesi kapsamında ?İnovasyon Odaklı Gelişim Yönetimi ve Devlet Teşvikleri Uygulamaları Eğitimi? düzenlediklerini bel

İTSO´dan ?İnovasyon ve Devlet Teşvikleri? Eğitim

İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, KOSGEB Bursa Batı Müdürlüğü işbirliğinde, Avrupa İşletmeler Ağı Doğu Marmara projesi kapsamında 19 Aralık Perşembe günü 09.30-16.30 saatleri arasında İTSO Konferans Salonu´nda düzenlenecek olan ?İnovasyon Odaklı Gelişim Yönetimi ve Devlet Teşvikleri Uygulamaları Eğitimi? ile ilgili bilgilendirmelerde bulunarak tüm Oda üyelerini eğitime davet etti.

 

SANAYİCİLER GELİŞİRSE ŞEHİR GELİŞİR

İnovasyon ve devlet teşviklerinin önemine değinen İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Yavuz Uğurdağ, ?İlçemiz esnaf ve sanayicilerinin kendilerini geliştirebilmeleri ve ekonomi pastasından daha fazla pay alabilmeleri için yeni bir eğitimi daha hayata geçiriyoruz. Gelişim ve dönüşümün olmazsa olmazlarından Ar-Ge, Ür-Ge ve inovasyon noktalarında sanayicilerimizin devlet teşvikleri konusunda daha fazla bilgi sahibi olmalarını önemsiyoruz. Fırsatların daha etkin kullanılması ve öylelikle önce kendilerine, dolaylı olarak da şehrimize fayda sağlamaları noktasında tüm sanayici ve tacirlerimizinyanlarında olmaya devam ediyoruz.?

 

ATÖLYE ÇALIŞMALARI YAPILACAK

?Şehrimizin ve sanayicilerimizin gelişimi çerçevesinde Odamız ve KOSGEB Bursa Batı Müdürlüğü işbirliğinde, Avrupa İşletmeler Ağı Doğu Marmara projesi kapsamında 19 Aralık Perşembe günü 09.30 ile 16.30 saatleri arasında Odamız Konferans Salonu´nda Marmara Üniversitesi öğretim görevlisi Dr. Ahmet Feyzioğlu´nun konuşmacı olarak katılımı ile ?İnovasyon Odaklı Gelişim Yönetimi ve Devlet Teşvikleri Uygulamaları Eğitimi? konulu eğitimi düzenliyoruz. Hocamız Dr. Ahmet Feyzioğlu, gerçekleştireceği eğitim kapsamında firma için değer üretme stratejileri, inovasyon yönetiminin temel kavramları, ürün ve pazar, teknoloji stratejileri gibi önemli konularda bilgilendirmelerde bulunacak. Eğitimin sonunda katılımcılarımızın çalıştıkları işletmeler içerisindeki inovasyon kapasitesini değerlendirme, stratejilerini belirleme ve teşvik yönetimi için gerekli çalışmaları yapacak düzeye gelecektir.Programın katılımcılarımıza değer katacağına inanıyoruz. Tasarım, Ar-Ge veya Ür-Ge faaliyetleri yürüten ve ihracat yapan firmalarımız başta olmak üzere tüm üyelerimizi seminerimize davet ediyoruz? dedi.