İTSO´DAN ÜYELERİNE TÜRK EXİMBANK SEMİNERİ

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası, İstanbul Mobilya Kâğıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği ve Türk Eximbank işbirliğinde, ?Türk Eximbank Kredi ve Sigorta Programı? semineri düzenleniyor.

İTSO´DAN ÜYELERİNE TÜRK EXİMBANK SEMİNERİ

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası, İstanbul Mobilya Kâğıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği ve Türk Eximbank işbirliğinde, Türk Eximbank Genel Müdürü Sayın Enis Gültekin´in katılımlarıyla, 11 Ekim 2019 Cuma günü saat 19.30´da İTSO Konferans Salonu´nda ihracatçı firmalara yönelik olarak ?Türk Eximbank Kredi ve Sigorta Programları" konulu bilgilendirme semineri düzenleniyor.

 

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRMELERDE BULUNULACAK

Programla ilgili bilgiler veren İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Yavuz Uğurdağ, ?Üyelerimize yönelik eğitim ve bilgilendirme seminerlerimizin bir yenisini daha gerçekleştiriyoruz. İstanbul Mobilya Kâğıt ve Orman Ürünleri İhracatçılar Birliği ve Türk Eximbank işbirliğinde Türk Eximbank Genel Müdürümüz Enis Gültekin´in katılımıyla 11 Ekim Cuma günü saat 19.30´da Odamız Konferans Salonunda ?Türk Eximbank Kredi ve Sigorta Programları? konulu bir seminer düzenliyor. Türk Eximbank uzmanları tarafından gerçekleştirilecek olan sunumlarda ?Kısa Vadeli İhracat Kredileri´, ?Orta-Uzun Vadeli İhracat Kredileri´ ve ?Sigorta Programları´ konu başlıklarında bilgiler verilecektir. Üyelerimizin ve tüm ihracatçı firmalarımızın bu seminerden önemli kazanımlar sağlayacağını düşünüyoruz. İlçe ekonomimizin yükselişini devam ettirmeye yönelik bu tür bilgilendirme ve eğitim seminerlerimizi ilerleyen dönemde de üyelerimiz ve işadamlarımızla buluşturacağız? dedi.

 

Başkan Uğurdağ, tüm ihracatçı firmaları ve işadamlarını seminere davet etti.