İTSO’dan Üyelerine Müşteri Odaklılık Eğitimi

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası, eğitim programları kapsamında “Müşteri Odaklılık ve Mükemmel Hizmet” konulu sertifikalı eğitim programı gerçekleştirdi.

İTSO’dan Üyelerine Müşteri Odaklılık Eğitimi

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası, eğitim programları kapsamında “Müşteri Odaklılık ve Mükemmel Hizmet” konulu sertifikalı eğitim programı gerçekleştirdi.

Üyelerine yönelik eğitim programlarını sürdüren İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası, “Müşteri Odaklılık ve Mükemmel Hizmet” konulu sertifikalı eğitim programı gerçekleştirdi.

İTSO Konferans Salonu’nda düzenlenen programda Eğitmen Ayşe Demirbaş tarafından “Müşteri Odaklılık ve Mükemmel Hizmet” konusunda geniş kapsamlı bilgilendirmelerde bulunuldu.

2 gün süren eğitimde Eğitmen Ayşe Demirbaş tarafından “Asimov’dan Ders Almak”, “Dünya Nereye Gidiyor ve Gelecekte Bizi Neler Bekliyor?”, “Müşteriler Aldıkları Ürün / Hizmetten Mutlu Olmadıkları Zaman Neler Yaparlar?”, “Müşteriyi Mutlu Edememenin Maliyeti Nedir? Müşterinin Sadece Mutlu Olması Yeterli mi?”, “Müşteri Sadakatinin Şirketteki Değeri”, “Rekabet Edebilmek İçin Temel Kriterler”, “Beklentilerin Ötesinde Hizmet Vermek ve Müşteri İçin Değer Yaratmak”, “Müşteriye Özel Yaklaşım Geliştirmek”, “Müşteriyi Tanımak Neden Bu Kadar Önemli? - Müşterimiz Kim?”, “Hepimiz Birbirimizin Müşterisiyiz: Kalite Zincirinde İç Müşteri – Tedarikçi İlişkileri ve Dış Müşteriye Yansımaları”, “Müşteri Mutluluğunu Sağlamak İçin “İyi Ürün” Yetmez, “İyi Hizmet” de Gerekir”, “Hizmet Kalitesini Neler Belirler? Siparişten Teslimata ve Satış Sonrasına Kadar Tüm Süreçte Teknik ve Kişisel Hizmet Boyutları”, “Müşteri Odaklı Kurum Kültürü”, “Biz Bilinci ve Takım Halinde Hareket Edebilmek”, “Örnek Olaylar: Bu Örneklerdeki Kurumlar ve Çalışanlar Ne Kadar Müşteri Odaklı?”, “Hizmetin İki Boyutu: Teknik ve Kişisel Hizmet”, “Müşteriler Ne İster? Kimlere Güvenir, Kimlerle Çalışmak İster?”, “Kişisel Hizmet, Kişisel Kalite, Profesyonellik ve Proaktif Davranış”, “Profesyonelliği Olumsuz Etkileyen Yaklaşımlar”, “Kişisel Hizmet Kalitesinin ve İletişimin Önemi”, “Müşteriyi Anlamak İçin Doğru Sorular Sormak, Etkili Dinlemek ve Geribildirim Vermek”, “Test: Ne Kadar İyi Bir Dinleyiciyiz?”, “AIDAS ve Fikir Satıcılığı”, “Uygulama: İhtiyaca Uygun Değer Sunmak”, “Müşteri O’nun İçin Yarattığınız Değeri Nasıl Algılar?”, “Müşteri Sadakatini Etkileyen Kriterler”, “Müşterileriniz Neden Sizi Terk Eder?”, “Şikayetlerin Bizler İçin Anlamı ve Şikayetlere Yaklaşım Biçimimiz”, “Örnek Olay: Kişiselleştirme”, “Şikayetleri Etkin Biçimde Karşılama ve Çözümleme Yöntemleri”, “İkna Yasalarını Kullanarak Zor Durumları Yönetmek”, “Müşteriyle Ömür Boyu Kazan – Kazan’a Dayalı İlişki Geliştirmek” ve “Örnek Dış ve İç Müşteri Şikayeti Çözümlemeleri” konu başlıklarında önemli bilgiler verildi.

EĞİTİMLER SÜRECEK

Seminer ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yavuz Uğurdağ, “İnegöl Ticaret ve Sanayi Odamız üyelerinin kişisel ve kurumsal gelişimlerinin yanı sıra çağa ayak uydurarak bulundukları piyasalarda güncel kalmaları, söz sahibi olmaları ve yenilikçi girişimler ortaya koyabilmelerini önemsiyoruz. Üyelerimizin güncel piyasalarda ve rekabet koşullarında kendilerini öne taşımaları adına bizler de üzerimize düşen vazifeleri biliyor ve bu noktada çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu amaçla düzenlediğimiz eğitim ve seminerlerimize de her geçen gün yenisini ekliyoruz. Son olarak düzenlediğimiz “Müşteri Odaklılık ve Mükemmel Hizmet” konulu sertifikalı eğitim programımız ile üyelerimizin ticari faaliyetlerinde hizmet sağladıkları müşterileri ile daha sağlam bağlar kurabilmeleri, ticari sürekliliğin sağlanması ve hizmet kalitesinin artırılabilmesine yönelik A’dan Z’ye bilgilendirmelerde bulunuldu. Katılımcılarımız açısından verimli bir eğitim olduğunu düşünüyorum. Bu tür sertifikalı eğitim programları ile iş gücüne donanımlı eleman yetiştirmeyi ve sektörlerdeki kalifiye eleman ihtiyaçlarını gidermeyi amaçlıyoruz. Farklı konu başlıklarında üyelerimiz faydasına olacağına inandığımız bu gibi eğitim programlarımızı sürdüreceğiz. İleride yapacağımız eğitimlerimizi Odamız web sitesi, e-posta adresi, sms portalı ve sosyal medya hesaplarından duyurmaya devam edeceğiz” dedi.