Junior Bambi ile ebeveynlerin içi rahat

Bebeklerin kas gelişimi 6 aya kadar devam ediyor. Bu nedenle de mide kapakçığı görevini tam olarak yapamıyor ve mide içeriği ya da mide suyu, bebeklerin boğazına kaçabiliyor. Son teknolojiyi kullanarak tasarladığı Junior Bambi ile bu sorunun önüne geçmeyi

Junior Bambi ile ebeveynlerin içi rahat

Son teknolojiyi kullanarak tasarladığı bebek yataklarıyla Bambi Yatak, minikleri ebeveynleri kadar düşündüğünü kanıtlamaya devam ediyor. Bebeklerdeki kas gelişiminin 6´ıncı aya kadar devam ettiğinin farkındalığıyla geliştirdiği Junior Bambi Yatak ile Bambi, miniklerde oluşabilecek reflünün önüne geçmeyi amaçlıyor ve özel eğimi sayesinde bebekleri daha güvenilir ve konforlu bir uyku ile buluşturuyor.

Fermuarlı çıkarılabilir kılıf

Sıvı geçirmez yatak kılıfı sayesindekötü koku ve mikroorganizmaların oluşumunu engelleyen Junior Bambi, fermuarlı çıkarılabilir kılıfı sayesinde de minikleresadece rahat ve konforlu bir uykudeğil, hijyenik ve sağlıklı bir uykuda sağlıyor.

Kuştüyü sünger ile yumuşacık bir dokunuş

Kuştüyü sünger ile miniklerin narin bedenlerini düşünen Bambi, bebeğin kemik gelişimini doğru şekilde destekleyen tasarıma sahip Junior Bambi Yatak ile ailelerin gönlünde taht kuruyor. 

 



Anahtar Kelimeler: Junior Bambi ebeveynlerin rahat