KAFKASSPOR ANTRENMAN SONRASI YEMEKTE BULUŞTU

Bursa Süper Amatör Ligde mücadele edecek olan Kafkasspor´a, Antrenman sonrası Nar Gibi Tavuk Restaurant Sahibi İdris Boz tarafından yeni sezon öncesi tanışma ve moral yemeği verdi.

KAFKASSPOR ANTRENMAN SONRASI YEMEKTE BULUŞTU

Nar Gibi Tavuk Restaurant´tadüzenlenen yemeğe Kulüp Başkanı Sabahattin Ordu, Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik Kadro ile futbolcular katıldılar.

Oldukça neşeli bir ortamda geçen yemekte yeni sezon için fikir alışverişinde bulunuldu.

Yemekte futbolculara hitaben bir konuşma yapan yeşil-beyazlıların Başkanı Sabahattin Ordu ? Yaklaşan yeni sezonda tüm sporcularımıza başarılar diliyorum. Kafkasspor´a yakışır centilmenle geçecek bir lig diliyorum. Yeni sezonun hepinize hayırlı olmasını dileyerek, idman sonrası takıma yemek veren Nar Gibi RestaurantSahibi İdris Boz´a şahsım ve Yönetim Kurulum adına teşekkür ederim? dedi.

İdris Boz ise yeni sezonda Kafkasspor´a başarılar diledi. Bizim tavuk etlerimizi yiyen futbolcuların sahada kanatlanıp uçacağına inanıyorum dedi.

Yemek sonrası Restaurant önünde hatıra fotoğrafı çektirilirken, Nar Gibi firma sahibi İdris Boz´a, Kafkasspor kulüp başkanı Sabahattin Ordu tarafından üzerinde ?HACI AĞA TORUNU? yazılı Kafkasspor forması hediye edildi.