KAFKASSPOR ZORLU DEPLASMANDAN BİR PUANLA DÖNDÜ

Süper Amatör ligi c Grubunda Mücadele eden Kafkasspor, sezona şampiyonluk parolası ile giren Gençlerbirliği Orhangazispor, ile deplasmanda karşılaştığı maçtan 3-3 beraberlikle ayrılarak, sezona bir puan alarak başladı.

KAFKASSPOR ZORLU DEPLASMANDAN BİR PUANLA DÖNDÜ

Orhangazi ilçe stadyumunda oynanan maçta, Kafkasspor Okan´ın frikikten attığı golle 1-0 öne geçti. Gençlerbirliği Orhangazispor daha sonra 33.dakikada Berk ile eşitliği sağladı. Maçın 42. Dakikasında Kadir´in uzak mesafeden attığı golle Orhangazi Gençlerbirliği maçta eşitliği sağladı. İlk yarı 1-1 sona erdi. İkinci yarının 63.dakikasında Orhangazi Gençlerbirliği, Mazlum´un attığı golle farkı ikiye çıkardı. 3-1. Maçın 72.dakikasında Kafkasspor´un kazandığı penaltıyı Okan kullandı ve farkı bire indirdi. Bu golden 3 dakika sonra hakem bir kez daha penaltı noktasını gösterdi ve yine Okan penaltıyı gole çevirince maç 3-3´e geldi. Kalan dakikalarda her iki ekip buldukları pozisyonları gole çeviremeyince maç 3-3 sona erdi.

Maç sonrasında Kafkasspor teknik direktörü Aydın Ungan yaptığı açıklamada ?Süper amatörün ilk maçında deplasmanda grubunuzun güçlü ekiplerinden Orhangazispor ile karşılaştık. Karşılaşmaya iyi başladık ve 10.dakikada Okan Ünal´ın golüyle 1-0 öne geçtik. Fakat skor üstünlüğümüzü koruyamayarak devreye 2-1 mağlup girdik. İkinci yarıda skor 3-1 olduktan sonra takımımız reaksiyon gösterip Okan Ünal´ın ayağından pes peşe bulduğumuz iki penaltı golüyle durumu 3-3´e getirdik. Geriden gelip puan aldığımız için mutluyuz. Rakibimizde maçı kazanabilirdi, bizde kazanabilirdik. Lig uzun bir maraton, daha oynayacağımız 21 tane maç var. Oyuncularıma güveniyorum. Daha iyi olacağız. Ayrıca Orhangazi´ye gelerek takımımızı destekleyen Kamikaze taraftar grubumuza ve maçtan sonra takımımıza yemek veren Orhangazispor başkanı Fatih Dalgıç ´a teşekkür ederim? dedi./resimler/2019-10/23/0742446395233.jpg