KALİTE, KONFOR VE TECRÜBENİN BİRLEŞTİĞİ NOKTA; MUST HOME

İnegöl Mobilyasının güçlü temsilcilerinden biri olan Must Home, özgün ve konfordan ödün vermeyen modelleri ile dikkat çekiyor.

KALİTE, KONFOR VE TECRÜBENİN BİRLEŞTİĞİ NOKTA; MUST HOME

İnegöl Mobilyasının güçlü temsilcilerinden biri olan Must Home, özgün ve konfordan ödün vermeyen modelleri ile dikkat çekiyor. Sıcak yuvaların tamamlayıcı parçalarını titizlikle hazırlayarak en hızlı şekilde müşterilerine ulaştıran firmada yılların verdiği tecrübe, kalite ve konforla perçinleniyor.

Türkiye’nin Mobilya Başkenti İnegöl’de, ağacın sanata dönüştüğü üretim merkezlerinden biri olan Must Home, firmasının kapılarını Mobilyanın Başkenti Gazetesine açtı. Firma sahibi Mustafa Doğru, sektöre giriş yıllarından günümüze tecrübeyle yoğurulmuş süreci anlattı. Önceliklerinin kalite ve konforu sunmak olduğunu ifade eden Mustafa Doğru, en titiz oldukları konunun da gününde ve sorunsuz teslimat olduğuna dikkat çekti.

MOBİLYANIN HER AŞAMASINDA USTALIK…

Bursa’nın Keles ilçesinde doğup ilk, orta ve lise eğitimini burada aldıktan sonra 1997 yılında İnegöl’e gelerek mobilya sektörüne adım attığını anlatan Mustafa Doğru, “Biz bu işi yatarından frezesine, döşemesinden kumaş kesimine, bıçkısından iskeletine her kademesinde çalışarak öğrendik. Üniversite eğitimimi de yine mobilya sektöründe önemli bir alan olan dış ticaret üzerine aldım. Üretimde çıraklıktan ustalığa, şeflikten sorumluluğa, müşteri hizmetleri, satış pazarlama, müdürlük ve genel müdürlük eğitimlerini aldım. Sektörde yönetici konumunda çalışmalarımıza devam ettim. 2011 yılında da edindiğimiz tecrübeleri kendi işletmemizin çatısı altında uygulamak üzere firmamızı kurduk ve bugüne kadar farklı markalarla mobilya sektöründe hizmete devam ettik” dedi.

 

“TREND VE SILA MODELLERİ İLE ŞIKLIK VE KONFORU SUNUYORUZ”

Bugün Must Home ailesi olarak 1000 m2 kapalı alanda modern koltuk üretimi yaptıklarını ifade eden Mustafa Doğru, “Zaman zaman projeler yapıyoruz. Şu an devam eden Amerika’da otel projemiz var. Daha önce Suudi Arabistan ve Irak’ta 4-5 proje tamamladık. Antalya’da 2 otel işi tamamladık. Ürünlerimizde kullandığımız tüm malzemeler süngerinden ahşabına, metalinden kumaşına en kaliteli malzemeyi tercih ediyoruz. Ürünlerimizde öncelikle gösterdiğimiz hassasiyet, oturum hassaslığı ve konforu. Modellerimizde aynı zamanda istenilen ölçüleri de uygulayabiliyoruz. Trend Köşe modelimiz özellikle son dönemde satış çizgisi oldukça yüksek bir model. Şık ve konforlu bir ürün. Bunun bir üzerinde de Sıla Koltuk Takımı ve Sıla Köşe Koltuk takımını ürettik. Kolları ve sırtları mekanizmalı olan bu model daha yumuşak bir yapıda” diye konuştu.

ZAMANINDA VE GÜVENİLİR TESLİMAT

Must Home olarak en çok özen gösterdikleri konunun zamanında teslimat olduğuna da dikkat çeken Mustafa Doğru, “Önceliğimiz müşterilerimize termin tarihlerinde sorun yaşatmamak. Katalog renkleri ve ölçülerinde stoklu çalışıyoruz. En kısa sürede siparişi yerine ulaştırıyoruz. Sadece özel ölçülerde termin talep ediyoruz. Sipariş verildiğinde ertesi gün nakliyeye ürün verilmiş oluyor. Aynı zamanda SSH ile ilgili de 300 nakliyede bir ürünümüzde sorun yaşanıyor. Ortalamamız bu şekilde. Teslimat sırasında da sorun yaşanmamasına özellikle özen gösteriyoruz” şeklinde konuştu.

 

AR-GE BİRİMİ İLE HER TALEBE CEVAP VEREN ÜRETİM TESİSİ

Mustafa Doğru, Ar-Ge’ye de önem verdiklerini ifade ederek; “Üretimimizi iki kısma ayırdık. 400 m2 alanı özel ölçü siparişler ve Ar-Ge olarak kullanıyoruz. Burada farklı denemeler ve modeller oluşturarak gelişimi sürdürüyoruz. İşinin ehli personelle her talebe cevap verebilecek bir tesis oluşturduk” dedi.