KARADENİZ GÜVENSPOR İKİNCİ HAZIRLIK MAÇINI DA KAZANDI

Bursa Süper Amatör Küme C Grubunda mücadele edecek olan İnegöl Karadeniz Güvenspor, B Grubunda mücadele edecek olan İznikspor karşısında karşılaşmayı 3-2 kazandı.

KARADENİZ GÜVENSPOR İKİNCİ HAZIRLIK MAÇINI DA KAZANDI

Karadeniz Güvenspor ilk hazırlık maçında güzel sinyaller verdi. Baştan sona daha derli toplu oyun anlayışına sahip olan Karadeniz Güvenspor Antrenörü Mehmet Şengeldi yönetiminde ikinci hazırlık maçından da galibiyetle ayrıldı.

İznikte oynan maça Karadeniz Güvenspor daha iyi oyun sergileyerek başladı. Maçın 27.dakikasında Karadeniz Güvenspor Burhan Süme ile 1-0 öne geçti. Golden sonra konuk ekip iyi futbolunu devam ettirdi. Karadeniz Güvenspor 41.dakikada Emre Kayhan ile çok şık bir gol kaydetti. İlk yarıyı Bordo-Mavililer 2-0 önde kapadı. Mçın ilk yarısında daha istekli, daha iyi oynayan Karadeniz Güvenspor oldu.

Maçın ikinci yarısında 47.dakikada Ümit Ertürk ile Karadeniz Güvenspor skoru 3-0 yaptı. Oyun 50.dakikaya kadar oyunun kontrolü tamamen Karadeniz Güven spordaydı. Bu dakikadan sonra Mehmet Şengeldi yedek oyuncuları, 2.kadroyu sahaya sürdü. Oyunun kontrolü evsahibi İznikspor´un eline geçti. Yedek oyunculardan kurulu Karadeniz Güvenspor kalan dakikalarda 2 gol yiyerek maçı 3-2 kazanmayı başardı.

Karadeniz güvenspor maçın ilk yarısına Gencer Genç (kaptan), Mustafa Barut, Emre Ardıç, Yusuf Turan, Erhan Anıl Gülsoy, Emrah Şanlı, Burhan Süme, Ümit Ertürk, Emre Kayhan, Tuncay Kaya, Fatih Erdinç Örük onbiri ile çıktı.

İkinci yarıda 2.takım ile maça devem etti. Diğer takımda Ertuğrul, Erhan, Murat, Serdar, Ömer, Engin, Samet, Emrah, Muammer, Tuncay, Ekrem yer aldı.