KARADENİZ GÜVENSPOR KURADAN MEMNUN

Karadeniz Güvenspor Yönetim Kurulu üyesi ve Esvet mobilya sahibi Mustafa Tuna kura çekimi sonrasında açıklamalarda bulundu.

KARADENİZ GÜVENSPOR KURADAN MEMNUN

Süper Amatör Kümede Bu sezon Başarılı Sonuçlar alacağız

Geçtiğimiz sezon 1.amatör kümede şampiyon olarak Süper amatör kümeye yükseldik. Bu sene Bursa Süper Amatör küme C Grubunda, Dost ve Kardeş Kulübümüz Kafkasspor ile aynı grupta mücadele edeceğiz. 2019-2020 sezonuna başlarken yeni yönetim ve yeni bir kadro ile zorlu bir maratona çıktık. Hedefimiz kalabiliyorsak play-oflara kalmak. Yeni sezon için çalışmalarımızda takımımızı tekrardan mevcut Teknik Direktörümüz Mehmet Şengeldi ve ekibine emanet ettik. Yaklaşık bir aydır çalışmalarımızı İnegöl Yenice sahasında sürdürüyoruz. Futbolcularıma ve Teknik kadromuza güveniyor bu yıl başarılı olacağımıza inanıyorum.

Grubumuzdaki takımlara başarılar dilerim

Cumartesi günü çekilen kura sonucunda C.Grubuna düştük,  Grup denk kuvvette takımların olduğu bir grup olarak gözüküyor,  hayırlısı olsun diyorum. Biz iyi olduktan sonra grubun fazla önemi olmadığını düşünüyorum.  Bu senede iyi takımlarla ve iddialı takımlarla mücadele edeceğiz. Gruptaki maçların renkli geçeceğine inanıyorum. Bu grupta da elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Bu sene daha da tecrübeli bir takım olduk. Zor müsabakalara alışık bir takımız. İnşallah bu yılda zorlukları aşarak başarıya ulaşacağız.

Kardeş Takımlarımızla Aynı Gruba Düştük

C Grubunda kardeş Kulübümüz İnegöl Kafkasspor ile aynı gruba düştük, son derece memnunuz. Kafkasspor ile Sürekli fikir alışverişinde bulunuyoruz. Maçlarımızda dostane bir şekilde şölen havasında geçeceğine inanıyorum. İnşallah iki İnegöl takımı olarak gruptan el ele çıkarız. Ayrıca eski başkanlarımızdan Metin Öztürk´ün ikili iyi ilişkiler kurduğu Çetin Yıldız´ın başkanlığını yaptığı Dost ve kardeş kulübümüz Duaçınarıspor  ile aynı gruba düştük. İlk hafta maçımızı da deplasmanda Duaçınarıspor ile yapacağız. Başlayacak olan ligde grubumuzdaki tüm takımlara başarılar diler kazasız belasız bir sezon geçirmeyi dilerim.