KATİL ZANLISI YAKALANDI

Bursa'nın Nilüfer ilçesi Nilüferköy Mahallesi'nde, bir kişiyi öldürüp bir kişiyi de yaralayan katil zanlısı Murat K., kaçmak için gittiği terminalde otobüse binmek üzereyken yakalandı.

KATİL ZANLISI YAKALANDI

Bursa İl Jandarma Komutanlığı Ekipleri, M.Y. isimli şahısı öldürüp A.İ. isimli şahısı da yaralayan Murat K.'yi yakalamak için özel bir ekip kurdu. Ekipler yaklaşık 10 km'lik alanda izlenen kamera görüntüleri ve yapılan arazi çalışmaları sonucunda katil zanlısı Murat Y. nin Bursa Büyükşehir Terminaline gittiğini tespit etti. Emniyet Ekipleri ile birlikte yapılan ortak operasyon sonucunda katil zanlısı suç aleti bıçak ile birlikte yakalandı.
OLAY;
Nilüferköy Mahallesi Ada Sokak’ta, M.K isimli şahıs ile M.Y ve A.İ isimli şahısların kendi aralarında bilinmeyen bir sebepten dolayı kavga ettiler. Kavga esnasında M.Y. ve A.İ. nin M.K tarafından bıçakla yaralandı. Yaralanan M.Y. isimli şahsın köpek çiftliği çalışanları tarafından Mudanya Devlet Hastanesine götürüldü ve saat 06.30' da hayatını kaybetti. Olayda yaralanan A.İ. isimli şahıs ise olay yerine gelen 112 Acil ekiplerince Bursa Şehir Hastanesine sevk edildi. Katil zanlısı M.K. ise olay yerinden firar etti.



Anahtar Kelimeler: KATİL ZANLISI YAKALANDI