KÖFTECİ MÜNÜR´ÜN YERİNDE U-10 TAKIMINA YEMEK

İnegölspor´un U10 takımının velileri takımı Köfteci Münür´ün Yeri´nde ağırladı.

KÖFTECİ MÜNÜR´ÜN YERİNDE U-10 TAKIMINA YEMEK

Yemeğe Basın Sözcüsü ve Altyapı Sorumlusu Özgür Gürbüz, Gençlik Gelişim Program Sorumlusu Özgür Şahin, U10 Yaş Grubu Sorumlusu Ayhan Güneş, oyuncular ile  oyuncuların anne ve babaları katıldı.

 

 

Yemek sonrası açıklama yapan U10 Yaş Grubu Sorumlusu Ayhan Güneş, şunları söyledi:

"Toplantımıza katıldığınız için hepinize teşekkür ederim. Güzel bir grup olmayı başardık diye bilirim. Şu görmüş olduğunuz çocukların arkadaşlıkları inanın ömür boyu devam edecek. Antrenmanlarda onların gelişimine uygun çalışmalar yaparak çocuklarımızı geliştirmeye devam ediyoruz. Havaların soğuması ile birlik de antrenmanlarımız kapalı alanlarda haftanın 2 günü olacak. Hava durumu müsait ettiği anda hafta içine yine antrenman koyup çalışmalarımıza devam edeceğiz."

 

Gençlik Gelişim Program Sorumlusu Özgür Şahin, ise "Geçen sene başladığımız tüm aile bireylerinin katılımı ile gerçekleşen yemekli toplantılara bu yılda devam etmekteyiz. Birbirimiz ve çocuklarınızın kiminle yanyana geldiğini görmeniz açısından bu tip organizasyonların faydalı olduğuna inanmaktayım. Aranızda ilk defa gördüğüm velilerim bulunmakta. Sürekli iletişim halinde bulunursak daha sağlıklı bir ilerleme sağlarız düşüncesi içindeyim. Sizinde bildiğiniz gibi sezona Ayhan Güneş hocamın çalışmaları ile başladık. Sezon sonuna kadar UEFA kriterlerine uygun olan antrenman ve maç sayısına ulaşmayı planlıyoruz. Çalışmalarımız gayet verimli gitmektedir. Zannedersem sizlerde gidişattan memnunsunuzdur. Her hangi bir talebinizin olması durumunda bana rahat bir şekilde bunu ulaştırabilirsiniz. Burası profesyonel takımın altyapısı tabiî ki. Ana amacımız İnegölspor A takımına buradan oyuncu çıkarabilmek; bunu yaparken amaçlarımız arasında kendini ifade edebilen, karşısındaki kişilere saygılı, her anlamda örnek davranış sergileyen ve toplum tarafından saygı duyulan bireyler yetişmesine de katkı sunmak ön önemli amacımız.Tekrar hepinize bu toplantıya tüm aile bireyleri ile katıldığınız için teşekkür ederim."ifadelerini kullandı.

 

 

Son olarak söz alan Altyapı Sorumlusu Özgür Gürbüz ise "Öncelikle bizleri yalnız bırakmadığınız için siz çok değerli velilerimize çok teşekkür ediyorum. Çocuklarınız bize emanet. Biz yönetim ve altyapı hocalarımız ile birlikte bize emanet ettiğiniz çocuklarınıza gözümüz gibi bakıyoruz. Hem sportif hem de ahlaki anlamda en iyi şekilde eğitmeye çalışıyoruz. İnşallah bu minik evlatlarımız gelecekte hem kulübümüze hem de Türk futbolcuna uzun yıllar hizmet edecekler. Yeter ki çocuklarınıza güvenin ve arkasında olun. Biz her daim çocuklarınızın yanında ve destekçisiyiz."şeklinde konuştu.