Koltuk seçerken bunlara dikkat edin!

Evde en çok zaman geçirilen yerlerden biridir oturma odaları. Bu yüzden oturma grupları ve koltuklar ayrı bir önem taşır. Hatta herkesin kendine ait bir köşesi, koltuğu bile vardır.Bu farkındalıkla Kilim Mobilya Tasarım Ekibi, en yeni koltuk trendlerini

Koltuk seçerken bunlara dikkat edin!

Yaşam alanlarımızın olmazsa olmazlarından olan oturma odalarınıoluştururken dikkat etmemiz gereken önemli ayrıntılar var.Herkesin kendine ait bir köşesi, koltuğu olduğunu düşündüğümüzde seçimlerimiz biraz daha önem kazanıyor. Peki, seçim yaparken nelere dikkat etmeliyiz?  İşte bu noktada Kilim Mobilya Tasarım Ekibi, en yeni koltuk trendlerini ve koltuk seçiminde dikkat edilmesi gereken püf noktalarını anlattı.

Konforunuzu ön planda tutun?

Koltuklarda rahatlığın ön planda tutularak seçimlerin yapılması gerektiğini anlatan Kilim Mobilya Tasarım ekibi, ürünün ahşap kasa ve metal profille desteklenmesinin son derece önemli olduğunu söylüyor.Tasarım ekibine göre, dikkat edilmesi gereken bir diğer nokta ise koltuk kumaşlarının kolay temizlenen, leke tutmayan akıllı kumaş olup olmadığı. Burada tercihin akıllı kumaştan yana olması gerektiğinin altını çizen Tasarım ekibi, koltuğu uzun süre kullanmak için de sert ahşap iskeletten tasarlanan ürünlerin tercih edilmesi gerektiğini anlatıyorlar. Kilim Mobilya Tasarım ekibinin, konforuna düşkün, şık ve kişileştirilmiş alanlar yaratmak isteyenlere bir diğer tavsiyesi ise zıt stil kombinasyonu? Burada hareket alanını kolaylaştırmak ve zıtlıklara alan açabilmek için mobilya seçiminde minimal ürünlerden yana tercihte bulunulması gerekiyor.

Sunny Köşe Takımı ve Bahar Oturma Odası ihtiyaca özel çözümler sunuyor

Kilim Mobilya´nın Sunny Köşe Takımı bu noktada hem rahatlığından ödün vermek istemeyenler hem de tek bir ürünle odayı boğmak istemeyenler için ideal bir tasarım olarak duruyor.  Özellikle küçük evler ile stüdyo daireler için son derece uygun olan ürün fazla yer kaplamamasının yanı sıra ergonomik yapısı ve fonksiyonel tasarımı ile istenildiğinde yatak, istenildiğinde dinlenme köşesi, istenildiğinde ise kalabalık misafir gruplarının ihtiyacını karşılayabiliyor.

Kilim Mobilya Tasarım ekibinin, kendilerine ait köşesi, koltuğu olsun isteyenler için önerdikleri bir diğer ergonomik ve fonksiyonel ürün ise Bahar Oturma Odası. Kilim Mobilya´nın büyük beğeni toplayan takımı Bahar Oturma Odası,  iki koltuk ve bir berjerden oluşuyor. Takımda alınırken koltuklardan biri ya da berjerin rengi zıt bir tonda seçilebiliyor. Kilim Mobilya tasarım ekibi de bunu özellikle öneriyor.