KORONAVİRÜS İNEGÖL'DE İKİ CAN DAHA ALDI!

İnegöl Devlet Hastanesinde koronavirüs nedeniyle tedavi gören iki kişi daha hayatını kaybetti. Yaşanan son iki ölüm ile birlikte hayatını kaybedenlerin sayısı 20'ye yükseldi.

KORONAVİRÜS İNEGÖL

Kontrollü normalleşme sürecinde vakaların artış gösterdiği İnegöl'de, koronavirüs nedeniyle son iki günde üç kişi hayatını kaybetti. Yaşanan ölümlerle birlikte koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı 20'ye yükseldi. Hayatını kaybeden vatandaşlardan 6'sının  İnegöl Devlet Hastanesinin pandemi hastanesi olması nedeniyle çevre ilçelerden getirilen hastalar olduğu öğrenildi.

İnegöl'de beş aylık süreçte koronavirüs vaka sayısı 420'ye ulaştı. Alınan tedbirler ve müdahaleler ile iyileşen hasta sayısı arttı. Koronavirüse yakalanan toplam 420 kişiden yaklaşık 250'si iyileşerek normal hayatına döndü.

KAYMAKAM GÖRÜCÜ UYARMIŞTI!

Artan vaka sayılarına dikkat çekerek İnegöllü vatandaşları uyaran Kaymakam Görücü, "Kolluk kuvvetleri ve sağlık ekiplerinin yanı sıra devlet memurları da gerekli denetimlerini ve çalışmalarını sürdürüyor. Düğün sezonunun açılmasıyla birlikte, tüm ilçe halkını düğün, nişan, asker uğurlama, kadın günleri, kalabalık toplantılarda gerekli önlemleri almaları konusunda uyarıyorum. Maske ve sosyal mesafe elimizdeki en güçlü silah. Bu savaşı hep birlikte kazanacağız" ifadelerini kullanmıştı.



Anahtar Kelimeler: KORONAVİRÜS İNEGÖL' !