KORONAVİRÜSE ŞİFA OLUR DİYE DÖNERİN SOSUNA ZEMZEM SUYU KATTI

İnegöl’de dönercilik yapan esnaf İbrahim Demirhan, koronavirüse şifa olacağını düşünerek dönerin sosuna zemzem suyu kattı.

KORONAVİRÜSE ŞİFA OLUR DİYE DÖNERİN SOSUNA ZEMZEM SUYU KATTI

Koronavirüs ile mücadele kapsamında, çeşitli baharatların ve gıdaların şifa olabileceği iddia edilerek sıklıkla gündeme gelmişti. Virüs ile mücadele süreci devam ederken,  ‘ben ne yapabilirim’ diye düşünen İnegöllü dönerci esnafı İbrahim Demirhan, şifa olacağını belirterek yapmış olduğu dönerin sosuna zemzem suyu kattı.
Konu ile alakalı açıklamalarda bulunan İbrahim Demirhan şu ifadeleri kullandı;

KORONAVİRÜSTEN DOLAYI AKLIMA GELDİ
“Ben inançlı bir insan olduğum için tavuğun açmasından baharatlamasına kadar elimden geldiğince dualar okuyorum. Gündemimizdeki koronavirüs hastalığından dolayı ben de ne yapabilirim diye düşündüm.  Dönerimin sosunu zemzem suyu ile hazırlamak aklıma geldi.”

NE NİYETLE İÇİLİRSE O SIKINTIYA İYİ GELİR
“Peygamber efendimizin bir hadisine göre, zemzem suyunun bütün hastalıklarına şifa vereceği, ne niyetle içilirse o sıkıntıya iyi geleceği  ve suların en hayırlısı olduğu rivayet edilmiş. Ben de bu hadisten yola çıkarak döneri terbiye ederken zemzem suyu kattım.  Yiyenlerin hastalığı varsa şifa olsun.”