KUPA VOLEYDE RAKİP BURSA BÜYÜKŞEHİR

2019-2020 Axa Sigorta Kupa Voley´de İnegöl Belediyespor´un rakibi Bursa Büyükşehir Belediyespor oldu.

KUPA VOLEYDE RAKİP BURSA BÜYÜKŞEHİR

2019-2020 voleybol sezonu Axa Sigorta Kupa Voley eşleşmeleri belli oldu. İnegöl Belediyespor, dün akşam oynanan maçlar sonucunda ligde 6´ncı sırada yer alan Bursa Büyükşehir Belediyespor ile eşleşti.

 

Kupa Voley eşleşmeleri, dün akşam oynanan karşılaşmalar sonucunda belli oldu. Ligde 10´uncu sırada yer temsilcimiz İnegöl Belediyespor´un rakibi, 6´ncı sırada bulunan Bursa Büyükşehir Belediyespor oldu. Türkiye Voleybol Federasyonu´ndan yapılan açıklamada; ilk karşılaşma 20, 21, 22 Aralık tarihlerinden birinde İnegöl´de oynanacak. Bu müsabakanın rövanşı ise 24 veya 25 Aralık tarihlerinde Bursa´da oynanacak.

 

Eşleşmelerin belli olmasının ardından açıklama yapan İnegöl Belediye Başkanı ve Belediyespor Başkanı Alper Taban, ?Kupada eşleşmeler belli oldu. Yine bir Bursa derbisi oynayacağız. İnegöl Belediyespor olarak ligin henüz başında karşılaştığımız Bursa Büyükşehir Belediyesi ile kupada da karşı karşıya geleceğiz. İlk karşılaşma bu hafta içerisinde oynanacak. Rövanş karşılaşması ise önümüzdeki hafta Bursa´da oynanacak? dedi.