Marka Olmak İstiyoruz

Mart ayı itibariyle tam kapasiteli üretimine başlayan ve ilk kez MODEF EXPO ile fuarlara merhaba diyecek olan Mor MDF Profil´in Fabrika Müdürü Burhan Ufak, önce Türkiye, ardından da uluslararası alanda marka olmak istediklerini ifade etti.

Marka Olmak İstiyoruz

İnegöl mobilya sanayinin yeni markalarından olan Mor MDF Profil, kısa süre önce başlattığı tam kapasiteli üretimiyle yükselmeye devam ediyor.

İHRACATA BAŞLIYORUZ

Firmaları ile ilgili bilgi vererek konuşmasına başlayan Mor MDF Profil Fabrika Müdürü Burhan Ufak, ?Mor Plastik Tanyel Demircan ve Leta Sandalye Levent ve Telat Özcan ortaklığında kurulan bir firmayız. 12´nci ayın ortalarından bu yana çalışmamız var. Yaklaşık olarak Mart´ın ortalarında tam kapasiteli üretime başladık. Her geçen gün üzerine koyarak, müşteri portföyümüzü geliştirerek devam etmekteyiz. Şuanki gidişat çok güzel. Müşterilerimiz bizi yavaş yavaş tanıyorlar. Sadece İnegöl değil şehir dışına da hizmet vermekteyiz ve bu her geçen gün artmaktadır. İnegöl´ün ünlü AR-GE ve tasarımcılarıyla çalışıyoruz. Hedefimiz; kayıtsız-şartsız hizmet, AR-GE desteği ve uluslararası marka olmaktır. İhracatlarımız olacak, çalışmalarımız sürüyor. Hızlı hizmet vermemiz, makine parkurumuzun geniş olması, sürekli varyasyonlar yapabiliyor olmamız bizi farklı kılıyor. Üretim gidişatında hızlı oynamalar yapabiliyoruz, müşteri talebine göre hızlı cevap veriyoruz. Şu ana kadar mahcup olmadık, kim ne istediyse hemen yardımcı olduk.?

UYGUN FİYAT, YÜKSEK KALİTE

?Kalitemiz gayet güzel, şuana kadar hiç şikâyet almadık. Fiyatlarımız da makul seviyelerde. Uygun fiyat, yüksek kalite standardında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Önce Türkiye ardından da uluslararası alanda marka olmayı hedefliyoruz.?

MODEF EXPO´YLA FUARLARA MERHABA

?MODEF EXPO çalışmalarımıza başlıyoruz. AR-GE çalışmalarına start verdik. Bu bizim ilk fuarımız olacak. Hedefimiz İnegöl EXPO, ardından İstanbul Mobilya Fuarı ardından da yine İnegöl´deki MODEF´te hizmet vereceğiz.?

SEVKİYATIMIZI KENDİ ARAÇLARIMIZLA YAPACAĞIZ

?Sevkiyatlarımızı kendi araçlarımızla yapacağız. İlk etapta İnegöl çapında ve Marmara bölgesinde sevkiyat yapacağız. Ardından kendi filomuzu kurmayı ve Türkiye geneline sevkiyat yapmayı planlıyoruz.?

İŞİNİN EHLİ USTALARLA ÇALIŞIYORUZ

?Şuan firmamızda alanında uzman kalifiye 13 personelimiz çalışmakta. İlerleyen günlerde bu sayının yükselmesini planlıyoruz. Kapasitemizi daha da artıracağız. Kapasitenin artması demek artı istihdam demektir. Alımlarımız olacak? ifadelerini kullandı.



Anahtar Kelimeler: Marka Olmak İstiyoruz