MELS HOME MODEF EXPO İLE HIZLI BAŞLADI

Modef Expo ile hızlı bir giriş yapan Mels Home, Modef Expo´da özgün ve mobilyada trendi belirleyecek modelleriyle müşterilerinin karşısına çıktı.Firma ortaklarından Melih Sarıkaya, yurt içi bağlantıların yanı sıra 5 ülkeye ihracat yaptıklarını söyledi.

MELS HOME MODEF EXPO İLE HIZLI BAŞLADI

MÜŞTERİLER ARTIK YENİ MODELLER ARIYOR

6 günlük fuarda hem yurt içi hem de yurt dışı müşterilerle bağlantılarını sağlayan firma, Modef Expo ile hızlı bir başlangıç yaptı. Yüzde 100 ahşap yatak ve yemek odası üretimleriyle ilgi odağı olan Mels Home firma ortaklarından Melih Sarıkaya, Modef Expo 2019´u Mobilyanın Başkenti Gazetesine değerlendirdi. Sarıkaya, fuarın genel itibariyle güzel geçtiğini ifade ederek; ?Firma olarak ziyaretçilerden memnunuz. Yeni bir firma olmamız nedeniyle ürünlerimiz de yeni ve bundan dolayı rağbet gördük. Anladığım kadarıyla artık müşteriler yeni kan arıyorlar, yeni modeller arıyorlar, yeni firmalar arıyorlar. Biz de bunu bu fuarda iyi değerlendirdik. Özgün modellerimizle başarılı bir fuar geçirdik. Ürünlerimizin yüzde 100 ahşap olması da önemli bir etkendi. Umduğumuzun fazlasını bu fuar bulduk. Son derece memnunuz? dedi.

NATUREL YATAK VE YEMEK ODASINA YOĞUN İLGİ

Fuarda Naturelyemek ve yatak odası modelinin ayrı bir ilgi ve alaka gördüğünü de ifade eden Sarıkaya, ?Modellerimiz artık yavaş yavaş farklı bölgelerde mağazalara girmeye başladı. En çok rağbet gören ürünümüz de Naturelyatak ve yemek odası oldu. Bu ürünümüz de yüzde 100 ahşap. En çok tercih edilen modelimiz bu oldu. Fuara hazırlıklı da girdiğimiz için stoklu malla müşterilerimize beklemedikleri hızda cevap verdik. Pazartesi günü yazdığımız siparişi Salı günü müşterimizin iş yerine gönderdik. Kendisi henüz fuardan ayrılmamıştı. Bu da bizim için güzel bir başlangıç oldu? diye konuştu.

5 ÜLKEYE İHRACAT

Sarıkaya, Modef Expo´da ihracatın ilk adımını da attıklarını söyledi. 5 ayrı ülkeye ihracat yaptıklarını kaydeden Melih Sarıkaya, ?Numune bazında da olsa ihracatımızı yaptık. Yeni bir firma ve ilk fuarımız olmasına rağmen çok memnunuz? şeklinde konuştu.