Metal ve Ahşabın Uyumu Prestij Sehpa´da

Prestij Sehpa firma sahibi Rüştü Özer Çelik, metal ve ahşap uyumlu yeni ürünleriyle oldukça iddialı olduklarını ve sezona damga vuracaklarını ifade etti.

Metal ve Ahşabın Uyumu Prestij Sehpa´da

Firma ile ilgili bilgiler vererek konuşmasına başlayan Prestij Sehpa firma sahibi Rüştü Özer Çelik, ?Mesleğe sandalyecilik ile başladım. 28 yıl işçilik yaptıktan sonra ustalığa geçip kendi imalathanemi açtım. 1-2 ay çalışıp usta olduk diyerek yer açmadık, firmamızı 28 yıllık deneyimden sonra 2006 yılında açtık.  Mesleğimdeki 34´üncü yılıma girdim. 34 yıldır mobilya sektörü içinde çalışıyorum. Bugün için 28 çalışanımız var. Mobilya ve dekorasyon işi yaptıktan sonra aksesuara geçiş yaptık. Önce zigon sehpa ardından TV sehpası, orta sehpalar yapmaya başladık. İlk yılımızda 3 modelimiz vardı bugün 164 modele ve kendi içinde kombinasyonlara ulaştık. Toplamda 230 küsurluk seçenekli ürün yelpazemiz var. Zigon sehpasından masasına, orta sehpasından makyaj aynalarına, TV sehpasından ahşap lambalara ve abajurlara kadar yoğun bir ürün yelpazemiz var. Bu sene farklı bir konseptle tamamen ahşap ve metalle yeni ürün denedik. İnşallah Allah muvaffak eder.?

TERMİNİMİZ YOK

?Türkiye´nin her yerine kendi nakliyemi yapıyorum. Yüzde 85 civarında nakliyem kendi araçlarımızla elden teslim ediliyor. Stoklu çalıştığımız için terminimiz yok denecek kadar az. 1-2 üründe zaman zaman ihracatta yoğunluk olabiliyor. Onun dışında termin sıfır. İstenilen her ürünü aynı gün içinde alabilirler. Stokumuz yaklaşık aylık 5 bin 500 takımın altında düşmüyor. Kalite babında tamamen akrilik boya kullanıyoruz. Akrilik boya kullanmamızdaki amaç, ısı ve hava şartlarından dolayı renk değişiklikleri oluşmasın istiyoruz. Arabalarda kullanılan boyanın aynısıdır. Ürün yelpazemizin yüzde 95´i tamamen ahşap ağırlıklıdır.?

FONKSİYONEL ÜRÜN

?Prestij sehpa, mutfak, kapı, ünite olarak bu yıl farklı konseptle müşterilerimizin, pazarın huzuruna çıktık. Allah muvaffak etsin. Özellikle 3 modelimde epey iddialıyım. Ahşap branşına göre çok ekonomiğe mal olabilecek bir ürün yaptık. Evler gittikçe küçülüyor, ürünlerin fonksiyonel olması gerekiyor. Bugün 200 metrekare daireye de 70 metrekareye de uygulayabileceğiniz ahşap ürünler üretmeniz lazım. Ürünlerimizin yüzde 100´ü demonte. İhracat ağırlıklı çalışıyoruz. Tamamen kutu içerisinde veriyoruz. İşimizi ahlaklı şekilde, doğru bildiğimiz şekilde yapmaya çalışıyoruz? ifadelerini kullandı.