MOBİLİYUM İNEGÖLSPOR YÖNETİMİNİ AĞIRLADI

Mobiliyum AVM Yönetim Kurulu Başkanı Talha Timur Han ile yönetim kurulu, İnegölspor Başkanı Osman Sevim ile yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

MOBİLİYUM İNEGÖLSPOR YÖNETİMİNİ AĞIRLADI

Ziyaret esnasında açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Osman Sevim, "Bizleri ağırladığınız için sizlere çok teşekkür ederiz. Mobiliyum olarak İnegölspor’umuzun her sezon destekçisi oluyorsunuz. Bu manada camiamız adına sizlere çok teşekkür ediyorum. Bu sezonda verdiğiniz desteği arttırarak devam ettireceğinizden şüphemiz yok. Bizler İnegöl’ümüzün en önemli markası olan İnegölspor’umuza kalıcı yatırım kazandırmak için yoğun bir mesai içerisindeyiz. Bir taraftan da transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gündemimizde İnegölspor’umuza yakışır birçok oyuncu mevcut. İnşallah en kısa zamanda en doğru transferleri yaparak yeni sezon hazırlıklarına başlayacağız.”dedi.

Mobiliyum AVM Yönetim Kurulu Başkanı Talha Timur Han ise “ Mobiliyum olarak her zaman İnegölspor’umuzun yanındayız. Elimizden gelenin fazlasını yapmaya da gayret gösteriyoruz. İnegöl için mobilya ne kadar önemliyse İnegölspor’da o kadar önemli. Yönetim olarak yapmış olduğunuz kalıcı yatırım çalışmaları gerçekten çok önemli. Her geçen gün maddi şartlar zorlaşıyor. İnşallah hem sportif açıdan hem de mali açıdan başarılı olursunuz. Bizlerin üzerine düşen ne varsa yapmaya hazırız. Sizlere çıktığınız bu zorlu yolda başarılar diliyorum.”ifadelerini kullandı.