MOBİLİYUM´DA ARAP BAHARI

Arap ülkelerinden İstanbul Fuarına gelen 40 kişilik yurtdışı alım heyeti Mobiliyum AVM organizasyonu kapsamında İnegöl´e geldiler.

MOBİLİYUM´DA ARAP BAHARI

Birleşik Arap Emirlikleri, Lübnan, İsrail, Filistin, Umman ve Kosova gibi ülkelerinden gelen mobilya alıcıları İstanbul Fuarı´nın ardından İnegöl´e gelerekMobiliyum AVM´yi ziyaret ettiler.

MOBİLİYUM´U GEZMEK İÇİN TEK GÜN YETMEDİ

Ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulunan Mobiliyum AVM Yönetim Kurulu Başkanı Talha Timur Han, ?İnegöl mobilyacısının birlik ve beraberlik duygusuyla hareket ederek ortaya koymuş oldukları Mobiliyum AVM projemizin kapsamı, kuruluş amacı kendilerine anlatıldı.Bu derece büyük birkompleksin mağazalar haricinde oteli, restoranı, cafeleri ve ibadethanelerinin içinde bulunması da gelen heyeti memnun etti.Yaklaşık 40 kişinin bulunduğu alım heyeti Mobiliyum AVM´yi gezmek için bir günün yeterli gelmeyeceğini söylediler. Bundan dolayı gelen heyetin 12 kişisi Mobiliyum AVM´nin bünyesinde bulunan MarrionOtel´de konakladılar.AVM´ye gelen ziyaretçilerin çoğu sıcak ülkelerden geldikleri için, yağan kar onlara ilk kez kar görmenin mutluluğunu yaşattı? ifadelerini kullandı.

 



Anahtar Kelimeler: MOBİLİYUM ARAP BAHARI