Mobiliyumdan Üyelerine Tam Destek!

Mobiliyum AVM Yönetim Kurulu Başkanı Timur HAN, Mayıs ayı içerisinde Mobiliyum üyelerinin tümünü firma sahipleri ve ihracat departmanlarını bir araya getirdi.

Mobiliyumdan Üyelerine Tam Destek!

Mobiliyum AVM Yönetim Kurulu Başkanı Timur HAN,  Mayıs ayı içerisinde Mobiliyum üyelerinin tümünü  firma sahipleri ve ihracat departmanlarını bir araya getirdi.

Toplamda 141 firma katılımı ve 258 kişi ile bir araya gelen HAN 30’arlı gruplar halinde öncelikli olarak Mobiliyum özelinde firmaların beklentilerini Mobiliyum için neler yapılabilir istişarelerini yaparken aynı zamanda ihracatta yaşanan sıkıntıların ve bu sıkıntıları giderebilmek adına firmaları ve ihracat departmanlarını dinledi. Yapılan görüşmeler neticesinde rekabet gücümüzün günden güne fiyat ve verimlilik, lojistik ve dijital dönüşüm anlamında azaldığı ihracat pazarlarımızın  daralması ile birlikte yeni atılımlar yapmak adına haziran ayında yapılması planlanan organizasyonun üyelerinin isteği üzerine eylül ayında  yapılmasına Mobiliyum AVM özelinde yaklaşık 25 ülkeden yeni pazar ve ülkelerden, hali hazırda  mevcut pazarlardan getirilecek olan alım heyetinin çalışmalarına tüm ihracat ekipleri ile birlikte organize edilip getirilmesi konusunda görüş birliğine varıldı.

 
Aynı süreçte yurt içi pazarlama ile ilgili Mobiliyum Yönetim Kurulu olarak tek tek her gün haziran ayı boyunca firma sahipleri ve yurt içi satış departmanları ile üyelerini Yönetim Kurulu olarak ziyaretler gerçekleştirip öneri ve çözümlerin konuşulacağını üyeler ile birlikte gerekli atılımları yapacaklarını iletti.

 
Mobiliyum AVM’nin  misyonunun üyeleri için en avantajlı hale nasıl getirebileceklerini ve ekip olarak projelerinin başta üyeleri olmak üzere sektöre canlılık getireceğini anlatacağı süreçten herkesi haberdar edeceğini iletti. Yapılacak olan görüşmelerden çıkan sonuçları yine üyeleri ile paylaşacağını hep birlikte daha iyi daha güzel bir Mobiliyum AVM ve sektör için çalıştıklarını bildirdi.



Anahtar Kelimeler: Mobiliyumdan Üyelerine Destek!