MOBİLYA, AĞAÇ İŞLERİ VE MOBİLYA YAN SANAYİSİNDE DÖNÜŞÜM ZAMANI

İnegöl Mobilya Ağaç İşleri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi (İMASKOP) Yönetim Kurulu Başkanı Özcan AYHAN yapılacak kooperatif lansman toplantısı hakkında bilgi verdi.

MOBİLYA, AĞAÇ İŞLERİ VE MOBİLYA YAN SANAYİSİNDE DÖNÜŞÜM ZAMANI

"MOBİLYA VE AĞAÇ İŞLERİ SANYİSİNDE FAALİYET GÖSTERENLERİ İŞYERİ SAHİBİ YAPMAK İSTİYORUZ"

Gerçekleştirilen basın toplantısında Başkan AYHAN, "Belediyemizin, siyasilerimizin, kurum ve kuruluşlarımız iş birliğiyle şekillenen İMASKOP Projesi, mobilya, ağaç işleri ve mobilya yan sanayisi sektörlerini daha ileriye taşımayı hedeflemektedir. Temel amacımız, İnegöl’ün ekonomisine katkıda bulunarak, sektörlerimizi daha güçlü, modern, ekolojik ve teknolojik bir düzeye ulaştırmaktır. Bu heyecan verici süreçte, İnegöl’ün ekonomisine şekil veren mobilya, ağaç işleri ve mobilya yan sanayisi sektörlerimizin ihtiyaç duyduğu teknolojik, AR-GE, inovasyona dayalı yeni nesil, sağlıklı üretim alanlarını oluşturarak esnaf ve tacirimizi kira öder gibi işyeri sahibi yapmak misyonuyla yola çıkmış bulunmaktayız.

İMASKOP Projesi, İnegöl’ün ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sağlamak, iş birliği ve dayanışma kültürünü güçlendirmek amacıyla başlatılan büyük bir adımdır. Kurumsal ve idari yapılanmamızı tamamladık. Artık değerli ortaklarımızın da katkılarıyla bu önemli projeyi hayata geçireceğimize inancımız tamdır. İnegöl’ün ekonomisine yön veren bu projede, yer alacak olan tüm paydaşları bekliyor, birlikte büyüyeceğimiz bu heyecan verici döneme davet ediyoruz" dedi. 

PROJENİN İLK LANSMAN TOPLANTISI 09.10.2023 PAZARTESİ GÜNÜ MOBİLYA VE AĞAÇ İŞLERİ SEKTÖRLERİNE YÖNELİK GERÇEKLEŞECEK

Düzenlenen basın toplantısında İnegöl Mobilya Ağaç İşleri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi (İMASKOP)’nin lansman toplantısının 09.10.2023 Pazartesi günü saat 19:30’da Grand Mavi Davet Düğün ve Kongre Merkezinde gerçekleştirileceği belirtildi. 

Sözlerine devam eden Başkan AYHAN "Gerçekleştireceğimiz ilk lansman toplantısını mobilya ve ağaç işlerine yönelik gerçekleştireceğiz. Sonrasında mobilya yan sanayi ve ticari alanlara yönelik etkinliklerimiz devam edecek. Ortaklık sürecinde de yine aynı sıralama ile öncelikle mobilya ve ağaç işleri sektörlerimizin kooperatifimize dahil olmalarını sağlayacağız. Akabinde ise mobilya yan sanayi ve diğer ticari alan konseptlerimize yönelik ortaklık çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Lansman toplantımızın hemen ardından hızlıca ortaklık süreçleri başlayacak. 

Projemiz ile sadece bir yapı kooperatifi kurmayı hedeflemiyoruz. Kooperatifimiz, sektörün modernizasyonu, çalışma alanlarımızın iyileştirilmesi, istihdam olanaklarının arttırılması, üreticilerimizin rekabetçiliklerinin arttırılması, ortak üretimin gücünü temel alarak sektörümüzün büyümesi ve hedeflerine ulaşması için bütüncül yaklaşımla ortaklarının ihtiyaçlarını gidermeye yönelik hareket edecek. Lansman toplantımızda tüm bu detaylar ile ilgili bilgi paylaşıyor olacağız. Mobilya ve ağaç işleri sektörlerinde faaliyet gösteren esnaf, sanatkâr ve tacirlerimizi toplantımıza davet ediyoruz" dedi.