Mobilya Kataloğunun Startı Veriliyor

İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası tarafından hayata geçirilen mobilya kataloğu 2021 yılında çıkacak sayısı için MBG Reklam Ajansı ile protokol imzaladı.

Mobilya Kataloğunun Startı Veriliyor

İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası tarafından hayata geçirilen mobilya kataloğu 2021 yılında çıkacak sayısı için MBG Reklam Ajansı ile protokol imzaladı. Mobilya kataloğu 2021 İstanbul ve İnegöl Fuarında ve Türkiye’nin seçkin mobilya mağazalarına dağılacak.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Oda Başkanı Özcan Ayhan; “Küçük ve orta ölçekli firmaların büyümesi, gelişmesi ve İnegöl Mobilyasını daha geniş kitlelere ulaştırmak amacıyla hazırlanacak olan İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası mobilya kataloğu, MBG Reklam Ajansı ile imzalanan protokol sonrası startını verdi. 160 sayfa olacak ve 3 bin adet bastırılacak olan katalogda mobilyacılar, koltukçular, sandalyeciler ve aksesuarcı firmalarımız ürünlerini sergileyebilecek. Katalog çalışması ile ilgili geniş bilgilendirme MBG Reklam tarafından firmalarımıza yapılacak ziyaretlerde verilecektir. Mobilyanın başkenti olan ilçemizde üretim gerçekleştiren ve büyümeye odaklanmış firmalarımıza yönelik olan bu çalışmada mobilyanın modasını belirleyen ve tasarım odaklı ürünlerin yer alacağını düşünüyorum. Günümüz şartlarında rekabetin arttığı ve beklentilerin değiştiği ortamda mağazacılar da artık fazla seçenek görmek istiyor, bu doğrultuda hazırlanacak olan İnegöl Mobilya Katalogu'nun yenilenmiş haliyle katılımcılarımıza olumlu yönde katkı sağlayacağına dair beklentimiz yüksek olacak” ifadelerini kullandı.



Anahtar Kelimeler: Mobilya Kataloğunun Startı Veriliyor