Mobilya sektörü için iki ayrı merkezde tek fuar

Mobilya sektörü için iki ayrı merkezde tek fuar

Dünyanın 200 ülkesine ürünlerini ulaştırarak yıllık 4 milyar doları aşkın ihracata imza atan Türkiye mobilya sektörü, 25-30 Ocak 2022 tarihleri arasında düzenlenecek IIFF 2022 İstanbul Mobilya Fuarı'nda (İstanbul International Furniture Fair) buluşmaya hazırlanıyor.

Tüyap Tüm Fuarcılık, Mos Fuarcılık iş birliği ve Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) desteği ile düzenlenecek IIFF 2022, 36 bin üreticisiyle dünyadaki payını sürekli artıran mobilya sektörünün buluşma noktası olacak.

HEDEF İLK BEŞ

Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi ile İstanbul Fuar Merkezi'nde eş zamanlı olarak toplam 260 bin metrekarelik alanda düzenlenecek fuarda mobilya sektörünün en son moda ürünleri sergilenecek. Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) Başkanı Ahmet Güleç, "Dünya ihracatında ilk 5'te yer almak ve 10 milyar dolarlık ihracata imza atmak 2023 yılı hedeflerimiz arasında yer alıyor. Sektörümüzün kalkınması ve dünyadaki ayak izinin artırılması adına desteklediğimiz fuar ve etkinliklerle bu hedeflerimize daha da yaklaşacağımızı biliyoruz" dedi. Güleç "IIFF 2022, yeni iş fikirleri için sinerji kaynağı olacak" ifadelerini kullandı.

YENİ PAZARLAR İÇİN FIRSAT

Ulusal ve uluslararası 800 firma ve üç bin markanın katılacağı, yatak odalarından çocuk odalarına, yemek takımlarından bahçe mobilyalarına kadar mobilya sektörünün en son ürünleri dünyanın 80 ülkesinden gelen alım heyeti ile buluşacak. Ülkeleri, sektör profesyonellerini, kullanıcıları, alım heyetlerini bir araya getirerek birçok iş birliğine de ev sahipliği yapacak fuar, yeni pazarların keşfedilmesine yardımcı olacak.



Anahtar Kelimeler: Mobilya sektörü merkezde