Mobilyacılar Milano?ya NOTUS İle Uçuyor

NOTUS Turizm firma sahiplerinden Samet Özçömlekçi, düzenledikleri organizasyon ile İnegöllü mobilyacıları İtalya Milano Fuarı?na götüreceklerini, sınırlı kontenjanın sonlarına geldiklerini ifade etti.

Mobilyacılar Milano?ya NOTUS İle Uçuyor

NOTUS Turizm firma sahiplerinden Samet Özçömlekçi, KOSGEB destekli gerçekleştirdikleri fuar organizasyonu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 TÜRKİYE’DE İYİ BİRSEVİYE YAKALAMAK İSTİYORUZ

Konu ile ilgili konuşan NOTUS Turizm firma sahiplerinden Samet Özçömlekçi, “NOTUS Turizm yaklaşık 3 yıldır İnegöl’de faaliyet gösteren bir acente. Ben Samet Özçömlekçi ve ortağım Emre Barışman olarak 2 ortağız. İkimiz de turizm geçmişi olan insanlarız, daha önce birçok acentede müdürlük yaptık, tecrübemiz sabit. Acenteciliğin her alanında bilgi sahibiyiz. Ekibimiz de o şekilde, tecrübeli bir ekibimiz var. Bundan sonra İnegöl’de ve çevresinde, Türkiye’de iyi bir seviye yakalamak istiyoruz.”

 KOSGEB DESTEKLİ

“Yenişehir’den Milano’ya direkt uçuş yapacağız. 3 gün sonra yine aynı şekilde direkt uçuşla geri döneceğiz. İnegöl dışından da mobilyacı katılımcılar olacak. Uçuşumuz neredeyse doldu. Yerimiz kısıtlı bir sayıda kaldı. Milano’da 3 gece konaklayacağız. Bu KOSGEB destekli bir program olacak. İMOS, MÜSİAD, İGİAD ve İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası da bu programı tüm üyelerine duyurdular. Şuan 130 kişiyiz, uçağımız 180 kişilik. Kontenjanımız mevcut.”

 YENİ YÜZLERLE HİZMET VERİYORUZ

“NOTUS Turizm olarak farkımız daha heyecanlı bir ekibe sahip olmamızdır. Daha önceki yıllarda da bu program yapılmıştı, bu sene biz devraldık. Daha heyecanlı, aktif ve dinç bir ekibimiz var. Yeni yüzlere sahibiz. Milano’da insanların karşısına çıkacak yüzler de yeni yüzler olacaklar.”

 FARKLI ORGANİZASYONLAR DA DÜZENLENİYOR

“Önümüzdeki yıl da hedefimiz bu organizasyonu en az bu seneki katılım kadar gerçekleştirebilmektir. Bunun dışında sadece Milano fuarı değil Ocak aylarında Almanya Köln Fuarı’nda, Mayıs ayında Almanya mobilya malzeme ve makine fuarına da organizasyonlarımız oluyor. Küçük gruplar olsa da bu organizasyonları hayata geçiriyoruz” ifadelerini kullandı.