MOBİLYACILAR ODASINDAN İTALYA SEYAHATİ

Mobilyacılar Odası ve Griffin Turizm işbirliğinde organize edilecek 2020 İSaloni Milano Fuar organizasyonu kayıtları başladı.

MOBİLYACILAR ODASINDAN İTALYA SEYAHATİ

Her sene İtalya´nın Milano şehrinde düzenlenen fuar bu sene 21-26 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Oda Başkanı Özcan Ayhan; ? Önceki senelerde düzenlediğimiz fuar seyahatlerini bu sene de düzenlemeye karar verdik. Oda olarak üyelerimize ne kadar faydalı oluruz onu dert edip üzerinde çalışmalar yapıyoruz. Geçtiğimiz yıl götürdüğümüz üyelerimiz seyahatimizden memnun kaldılar. Bu sene kendimizi daha da geliştirerek daha iyisini sunmak için Griffin Turizm iş birliğiyle seyahati tekrar düzenlemeye karar verdik.?

KONTENJAN 60 KİŞİ İLE SINIRLI

Açıklamalarına devam eden Ayhan; ?21-26 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek fuara gitmek isteyen üyelerimiz Griffin Turizme başvuru yapabilirler. Kontenjanımız 60 kişi ile sınırlı olduğu için erken rezervasyon yapmanızı tavsiye ediyorum. Çift kişilik ve tek kişilik oda seçenekleri ile kendinize uygun olanı seçebilirsiniz. 3 gün 4 gece konaklama yapılacak seyahatte fuarı gezerek son model yeni trendler hakkında bilgi sahibi olup ufkumuza yeni yelpazeler katabiliriz. Bu yüzden bu seyahati oda olarak önemsiyor, üyelerimizin de İtalya´ya fuar başvurularını bekliyorum.?