MOBİLYACILAR ODASINDAN SU KUYUSU DESTEĞİ

MOBİLYACILAR ODASINDAN SU KUYUSU DESTEĞİ

Her yıl Regaip Kandili’nde merhum mobilyacılar için mevlit programı tertip eden İnegöl Mobilyacılar Odası, koronavirüs nedeniyle iptal ettiği bu organizasyon için harcanacak meblağı Sanayi Camii Yaşatma Derneği tarafından Afrika’da açılacak su kuyusuna bağışladı.
22 yıldır Sanayi Camii’nde merhum mobilyacılar için Regaip Kandili akşamı mevlit programı tertip eden İnegöl Mobilyacılar Odası, bu yıl koronavirüs tedbirleri kapsamında programını iptal etti. Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan yaptığı açıklamada; “22 yıldır bir gelenek haline gelmiş olan mevlit programımızı iptal etmek zorunda kaldık. Salgın nedeniyle yapmama kararı aldık. Merhum mobilyacılarımız başta olmak üzere geçen yıl Covid-19 nedeniyle yaşamını yitiren Genel Sekreterimiz Kamuran Balkan ve mobilyacı kardeşimiz Fatih Bayram ile yine yakın zamanda amansız hastalığa yenik düşen Odamızın eksperi Sami Coşkun’a da okuduğumuz hatimleri, duaları ikindi namazında Sanayi Camii’nde hediye ettik. Duamızı gerçekleştirdik. Allah kabul etsin” dedi.
“Sanayi Camii İlk imamlarından rahmetli Ahmet Hoca adına Afrika’da su kuyusu açılacak” diyen Ayhan; “ Bu su kuyusu ile 3-4 köye yetecek kadar su oradaki kardeşlerimize hayat olacak. Sanayii Camii İmamı ile Dernek Başkanı Ahmet Selvioğlu bizden bu noktada destek istedi. Bizler de üyelerimize bunu duyurduk. Ayrıca bu yıl Regaip Kandili’nde gerçekleştiremediğimiz organizasyonun meblağını bu hayır işinde kullanalım istedik. 3000 TL ile bu organizasyona destek olduk. Allah hayrımızı kabul etsin. 3 aylar ve Regaip Kandilimiz bir kez daha kutlu olsun” ifadelerini kullandı.