MOBİLYACILAR ODASINDAN ÜYELERİNE ÖZEL EĞİTİM PROTOKOLÜ

İnegöl Mobilyacılar Odası, üyelerine yönelik olarak Özel Uygar Akşam Lisesi ile indirim protokolü imzaladı.

MOBİLYACILAR ODASINDAN ÜYELERİNE ÖZEL EĞİTİM PROTOKOLÜ

İnegöl Mobilyacılar Odasında düzenlenen törene Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, Mobilyacılar Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ile Özel Uygar Akşam Lisesi Kurucusu Mustafa Ertürk katılım gösterdi.

Yapılacak olan protokol ile birlikte orta okul mezunu olan Mobilyacılar Odası üyeleri yaş sınırı olmayan lisede akşam saatlerinde eğitim görerek lise diplomalarını alacak.

YAŞ SINIRI YOK

Özel Uygar Akşam Lisesi Kurucusu Mustafa Ertürk yapılan protokolün ardından yaptığı açıklamada; “Türkiye genelinde 77 tane Akşam Lisesi var biz 78. lisemizi İnegöl’de açıyoruz. Kuruluş amacımız lise mezunu olmayanlara yönelik özel okul çalışmasıdır. Bizim lisemizin avantajı ise yaş sınırı yok. Diğer bir avantajı ise akşam saatlerinde eğitim veriyor olmamız. Okulumuzda yaş sınırı yok. Gündüz çalış akşam diplomanı al sloganıyla hizmet veriyoruz. Yapılan indirim protokolünün Mobilyacılar Odası üyelerine hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

İnegöl’e ve çalışan kesime yapılacak protokolün hayırlı olmasını temenni eden Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, “Ortaokul mezunu olup liseyi bir şekilde okuyamamış meslektaşlarımız için yaptığımız bu protokolde İnegöl Uygar Akşam Lisesinin bize %25 gibi bir indirimi var. Okula giden arkadaşlarımız hem liseyi bitirmiş olacak hemde Türkiye Cumhuriyeti devletinin tahsil seviyesini yükseltmiş olacak. Okumanın yaşı olmadığını biliyoruz o yüzden ben üyelerimize bu uygulamayı tavsiye ediyorum. Yapılan protokol iki tarafada hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.