Mobilyacılardan ´Özbekistan´ Çıkarması

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS) ve MODEF Fuarcılık ortak programı ile Özbekistan´ın Taşkent şehrine giden 25 mobilyacı, yaklaşık 60 Özbek firma ile iş görüşmeleri gerçekleştirdi.

Mobilyacılardan ´Özbekistan´ Çıkarması

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS) ve MODEF´in ortaklaşa düzenlediği programlar ile İnegöllü mobilyacı yurt dışı pazarına açılmaya devam ediyor. Bu kapsamda, 25 İnegöllü mobilyacı yaklaşık 60 Özbek firma ile iş görüşmeler gerçekleştirdi.

HEDEFİ YURT DIŞINA ALMAK ZORUNDAYIZ

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan iMOS Başkan Yardımcısı Suat Aras, "Yapmış olduğumuz görüşmelerde güzel sonuçlar alıyoruz. Güzel firmalar geliyorlar. Mobilya pazarını bu ülkelerde açmak istiyoruz. Memnunuz ve bu gibi görüşmeleri devam ettireceğiz. Hedefi yurt dışına almak zorundayız ve bugün buradayız" dedi.

GÖRÜŞMELER FARKLI ÜLKELERLE DEVAM EDECEK

İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan ise, "Kardeş ülke Özbekistan´a İnegöl´den 25 katılımcı firmamız ile ikili görüşmeler yapmak üzere Taşkent´teyiz. İnşallah hem Türkiye adına hem de İnegöl adına iyi geçeceğini düşünüyorum. Hem katılımcı arkadaşlarımıza hem de ziyaretçilerimize hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah hep birlikte bu gibi görüşmeleri başka ülkelerde de yapmaya devam edeceğiz" dedi.

GAYET İYİ BİR ORGANİZASYON

Son olarak açıklamalarda bulunan İTSO Başkan Vekili Kenan Kender, "Kardeş ülke Özbekistan´a 25 tane katılımcı arkadaş ile beraber geldik. Gayet iyi bir organizasyon. 60´a yakın buradaki üretici firmaları ile görüşüyoruz. Sabah çok erken gelmeye başladılar, bu moral oldu. İnşallah bu görüşmelerden sonra mutlu döneriz. İyi bir pazar, çok sıcaklar" şeklinde konuştu.