Mobilyacılardan teşekkür plaketi

İnegöl mobilya sektörüne kalifiye eleman yetiştirme gayreti içinde bulunan ve yakın zamanda emekliliğe ayrılan Tematik Mobilya Lisesi eski müdürü Şenol Yoğurtcu, İnegöl Mobilyacılar Odası tarafından plaketle uğurlandı.

Mobilyacılardan teşekkür plaketi

Çalıştığı dönemde İnegöl mobilya sektörüne kalifiye eleman yetiştirme gayreti içinde bulunan ve yakın zamanda emekliliğe ayrılan Tematik Mobilya Lisesi eski müdürü Şenol Yoğurtcu, İnegöl Mobilyacılar Odası tarafından plaketle uğurlandı.

İnegöl Mobilyacılar Odası’nda Milli Eğitim Müdürü Ali Doğru ile birlikte Tematik Mobilya Lisesi eski müdürü Şenol Yoğurtcu’yu ağırlayan Oda Başkanı Özcan Ayhan, Yoğurtçu’ya sektöre katkılarından dolayı teşekkür etti ve plaket takdim etti.

BİR ÇOK ÖĞRENCİ YETİŞTİRDİ
Ayhan yaptığı açıklamada; “İnegöl meslek eğitimine uzun yıllardan beri hizmet eden, görev yapan değerli hocamız Şenol Yoğurtcu’nun emekli oldu. Camiamız adına uzun yıllar yaptığı görevden dolayı onore etmek, tebrik etmek için bir araya geldik. 1999 yılından beri kendisini tanıyorum. Birçok projeye imza attı. Mesleki Eğitim Merkezimizde, kurucusu olduğu Tematik Mobilya Lisemizde, bir çok okulda yaptığı hizmetlerle mobilya sektörüne değerli hizmetlerde bulundurmuştur. Yetiştirdiği öğrencilerden dolayı, eğitmenlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Yeni hayatında da başarılar diliyoruz” dedi.

GÜZEL ÇALIŞMALAR YAPTIK
Emekliliğe ayrılan Şenol Yoğurtcu ise; “Yapmış olduğunuz bu jestten dolayı teşekkür ediyorum. 1989 yılında meslek hayatımıza başladık. İnegöl Dörtçelik Endüstri Meslek Lisesi, akabinde Çıraklık Eğitim Merkezi’nde görevler yaptık. 6 yıl kadar Mesleki Eğitim Merkezinde müdür vekilliğinde bulunduk. Bu süreç zarfında da Mobilyacılar Odamız, İTSO ile yakından çalışma imkanımız oldu. Gerek mobilyacılar odamız, gerekse diğer mobilya STK’larımız ile çok güzel projelere imza attık. Sevim Yıldız-2, sonrasında da Tematik Mobilya Lisesi’nde görevde bulunduk. 5 yıl kadar görev sürecinden sonra emekli olduk. Tematik Liseyi çok iyi bir yere getirdik. Her başlangıcın bitişi vardır. Biz de bayrağı genç arkadaşlarımıza devrettik. Şu anda da sivil hayatta projelerimize devam ediyoruz” diye konuştu.

İNEGÖL EĞİTİMİNE KATKILARI OLDU
Milli Eğitim Müdürü Ali Doğru da yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandI: “Ben de bu anlamlı program için şu ana kadar bütün çalışmalarımızda bizlere destek veren İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanımıza teşekkür ediyorum. Mesleki eğitimde bizlere her daim destek oldular. Şenol Yoğurtcu hocamız daha önce çalıştığımız eğitimci arkadaşımız. İnegöl eğitimine katkıları oldu. İnegöl mesleki eğitimlerine katkıları için çok teşekkür ediyorum. Tematik Mobilya Lisesi’ni önemli bir noktaya getirdi. Emeklilik hayatında mutlu huzurlu bir ömür diliyorum”



Anahtar Kelimeler: Mobilyacılardan teşekkür plaketi