Mobilyacıların Çözüm Ortağı İnwood

İnegöl Mobilya Sanayisinde Faaliyet gösteren İnwoodCnc, başta sandalye ve koltuk kasası olmak üzere İnegöl mobilyacılarına bir çok alanda hizmet vermeye devam ediyor. Firması ile ilgili açıklamarda bulunan İnwoodCnc firma sahibi Şenol Peker, ?Bu sektörde

Mobilyacıların Çözüm Ortağı İnwood

İnwoodCnc sahibi Şenol Peker ? Bir tane torna makinesi ile bu işe girdim. 1 yıl boyunca 3-4 kişi ile çalıştım. 100 metrekareden başlangıcını yaptığımız firmamız kısa sürede 3 bin metrekare yerde 27 kişi istihdam sağladık.Hırslı bir insanım. Hedeflerime ulaşmak için gece gündüz çalıştım, çalışırım. Artık çalışmalarımızın meyvesini almaya başladık.

MOBİLYA ÜRETİCİLERİNE ÇÖZÜM ORTAĞI OLUYORUZ

İnwoodCnc olarak Mobilya üreticilerine, Cnc Ahşap Torna, masa ayağı, lükens ayak, sehpa ayağı, ham sandalye, kaltuk kasası ve berjer kasaları yaparak mobilyacılarımıza çözüm ortağı olmaya çalışıyoruz.

HAM SANDALYE´DEN SONRA BİTMİŞ ÜRÜN

2019 hedeflerimizin başında boya ve döşeme olarak bitmiş sandalye hizmeti vermek istiyorduk. Bununla ilgili ar-ge çalışmalarımız sona yaklaşmış durumda inşallah artık boyalı, döşenmiş kolisinde teslim edeceğimiz sandalyelerimizle direk müşterilerimize hitap edeceğiz. 

AİLE ORTAMINDA KALİTELİ HİZMET

Elit müşteri olarak 15 firma ile sürekli çalışma halindeyiz. Kimisine sandalye kimisine torna kimisine ise koltuk kasası hizmeti veriyoruz. Makinelerimiz bu iş şartlarına göre gayet iyi durumdalar. Bu sektörde iddialıyız. İNWOOD´u daha iyi yerlere taşıyıp marka olmak istiyoruz. Ahşap ile ilgili çözemeyeceğimiz konu yok. Her türlü ahşap aksamı yapabiliyoruz. Bu yönde kadrolarımız ve ustalarımız var. İskelet kadromuz sağlam. Hepsi kendi camiamız içerisinde olan insanlar. Firmamızda bir aile ortamı içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz? ifadelerini kullandı.