MOBİLYANIN BAŞKENTİNDE YARIM ASIRLIK ŞÖLEN

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, bu yıl 22-27 Nisan tarihlerinde Mobilyanın Başkenti İnegöl’de yarım asırlık fuar geleneğine bir yenisinin daha ekleneceğini söyledi.

MOBİLYANIN BAŞKENTİNDE YARIM ASIRLIK ŞÖLEN

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, bu yıl 22-27 Nisan tarihlerinde Mobilyanın Başkenti İnegöl’de yarım asırlık fuar geleneğine bir yenisinin daha ekleneceğini söyledi. Taban, İnegöllü üreticilerin 50. Uluslararası İnegöl Mobilya Fuarı ile sektörde trendi belirleyeceğini ifade etti.

Mobilyanın Başkenti İnegöl, sektörün dünyaya açılan kapısı MODEF Fuarlarına bir yenisini daha ekliyor. Bu yıl 22-27 Nisan tarihlerinde düzenlenecek 50. Uluslararası İnegöl Mobilya Fuarı ile İnegöl Mobilyası yeni modelleri ve tasarımlarıyla görücüye çıkacak. Ağacın sanata dönüştüğü şehirde mobilya alanındaki başarısını yarım asırlık fuar tecrübesiyle pekiştiren İnegöl, yeni sezon ürünlerini bu fuarda tüketiciyle buluşturacak.


GELİŞEN TÜRKİYE’NİN GELİŞEN ÜRETİM ÜSSÜ
İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, bu yıl 50. Kez ziyaretçilerine kapılarını açacak olan Uluslararası İnegöl Mobilya Fuarına ilişkin açıklamalarda bulundu. İnegöl’ün gelişen Türkiye’nin gelişen şehirleri arasında hem sahip olduğu değerler hem müteşebbis ruha sahip insanı hem de örnek ekonomi modeli ile dikkat çektiğini ifade eden Başkan Taban, “Şehrimiz ülke ekonomisine sağladığı katkıyla sanayisi, bereketli topraklarının kokusunu taşıyan ürünleriyle tarımı, damaklarda bıraktığı lezzetle gastronomi alanında köftesi, turizmde ise şifalı sularıyla Oylat Kaplıcaları, Türkiye’nin en uzun mağarası olma özelliği taşıyan Oylat Mağarası, asırlar öncesini günümüze taşıyan tarihi değerleri, geçmişe ışık tutan müzeleri, eşsiz doğal güzellikleri, yaylaları ve kanyonları ile İnegöl her alanda var olan ve en iyiyi hedefleyen bir şehir olarak dikkat çekiyor. Tüm bu özelliklerinin arasında mobilya sektörü öncülüğünde model ekonomisi ve müteşebbis ruha sahip insanıyla da İnegöl gelişen Türkiye’nin gelişen üretim üssü olarak öne çıkıyor” dedi.


MOBİLYADA TRENDİ BELİRLEYEN ŞEHİR
İnegöl’ün her gün bir adım daha ilerisini hedefleyen bir şehir olduğuna da vurgu yapan Taban, “İnegöl önemli bir potansiyel. Tarihten bu yana mobilya ile olan ilişkisi ve bu alandaki uzmanlığını da her dönem günün şartlarıyla geliştirebilmiş bir şehir. Bu sayede İnegöl yeniliğin de merkezi olmayı başarıyor. Özellikle mobilya sektöründe trendi belirleyen şehir. Tecrübesini teknolojiyle birleştiren girişimcilerimiz, bugün 165 ülkeye ihracat yapıyor. Daha iyilerini de yapmaya devam edecek inşallah” diye konuştu.

“MOBİLYANIN BAŞKENTİNDE 22 NİSAN’DA YARIM ASIRLIK YENİ BİR ŞÖLEN BAŞLIYOR”
22-27 Nisan tarihlerinde 50. Uluslararası İnegöl Mobilya Fuarının düzenleneceğini hatırlatan Başkan Taban, “Üreticilerimiz bu fuara çok iyi hazırlandı. Özellikle yaz sezonu öncesi yeni ürünler, mobilyada trendi belirleyecek model ve renkler, kalite, tasarım, güvenilirlik 22-27 Nisan tarihlerinde İnegöl Mobilya Fuarında tüketiciye sunulacak. Başta ülkemizin mobilya mağazası işletmecileri olmak üzere mobilya ile ilgili ihtiyacı bulunan herkesi 50. Uluslararası İnegöl Mobilya Fuarına bekliyoruz” açıklamalarında bulundu.


BAŞKAN ALPER TABAN’DAN İNEGÖL’E DAVET
Sadece mobilyada değil, şehir olarak fuar hazır olduklarını ve İnegöl’e gelenlerin turizm alanında da eşsiz bir deneyim yaşayacaklarını hatırlatan Taban, “İnegöl turizm alanında da sahip olduğu değerlerle şehre gelenlerin farklı deneyimler yaşayacağı bir kent. Doğa ve sağlık turizminin yeni merkezi konumundaki İnegöl’ümüz sanayi üretiminin yanında her yıl yüzbinlerce turisti de ağırlıyor. Doğa ve sağlık turizminin merkezi diyebileceğimiz değerlerimiz var. Özellikle Oylat Kaplıcalarımız her yıl yurt içi ve yurt dışından binlerce misafiri konuk ediyor. Şifalı sularıyla Oylat Kaplıcalarımız, Türkiye’nin en uzun mağarası olma özelliği taşıyan Oylat Mağaramız, asırlar öncesini günümüze taşıyan tarihi eserlerimiz ve geçmişe ışık tutan müzelerimiz, adrenalin tutkunlarını kendine hayran bırakan Doğa Sporları ve Turizm Merkezimiz (DOSTUM), eşsiz doğal güzelliklerimiz, yaylalarımız ve kanyonlarımız ile İnegöl, turizmin de parlayan yıldızı. Buradan da ben bir kez daha tüm yurttaşlarımızı şehrimize davet ediyorum. Bir taşla iki kuş vurmak, İnegöl Mobilyasını yarım asırlık fuarda görmek ve bu doğal güzellikleri, şifalı sularımızı, tarihi değerlerimizi, adrenalin dolu aktivitelerimizi birlikte yaşayıp deneyimlemek için sizleri İnegöl’e bekliyoruz” ifadelerinde bulundu.