MODEF EXPO´DA LUNA KOLTUK TAKIMI İLGİ ODAĞI OLDU

Modef Expo 2019´da birçok yeni modeli ile boy gösteren İkon Koltuk, Luna Koltuk Takımıyla adeta fark oluşturdu. Özellikle ihracatta ciddi talebin olduğu model, alım heyetlerinin ilgi odağı oldu.

MODEF EXPO´DA LUNA KOLTUK TAKIMI İLGİ ODAĞI OLDU

İnegöl Mobilya Sanayisinin önemli üreticilerinden biri olan İkon Koltuk, 7-12 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Modef Expo 2019´da yeni modelleriyle görücüye çıktı. İkon Koltuk, birden fazla ürününü sergilediği fuarda özgün tasarımlarıyla dikkat çekti. Özellikle Luna Koltuk Takımı ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. İhracatta yoğun talep gören ürün, fuarın gözdesi oldu.

DOĞRU ÜRÜN VE DOĞRU FİYATI YAKALAYAN İŞ YAPTI

İkon Koltuk Genel Koordinatörü Seyfullah Gürel, Modef Expo´nun son gününde Mobilyanın Başkenti Gazetesine fuarı değerlendirdi. Genel itibariyle fuarın verimli geçtiğini ifade eden Gürel, doğru ve fiyat ve doğru modeli yakalayan firmaların avantajlı olduğuna dikkat çekerek; ?6 günlük fuarımızı bugün sonlandırıyoruz. Genel itibariyle Modef Expo 2019´un iyi geçtiğini söyleyebiliriz. İç pazarın verdiği bir kırgınlık, durgunluk vardı. Ocak fuarı yaklaşıyor, insanlar orada da yeniden alım yapma düşüncesinde ama yine Modef Expo´da doğru modeli, doğru fiyatı yakalayan iş yaptı. Bizim için de gayet güzeldi. İhracat ve iç pazarda doğru ürünle doğru yerlere girdik? dedi.

YURT DIŞI ALIMI DAHA FAZLA OLDU

Yerli ziyaretçinin daha fazla olduğunu ancak sipariş anlamında yurt dışının ağır bastığını da kaydeden Gürel, ?Ziyaretçi anlamında iç piyasadan gelen daha fazlaydı ama sipariş anlamında yurt dışı daha ağırlıklı diyebiliriz. Bir de koltukta mobilyaya göre ihracat daha fazla. Yüzdeye vurduğumuzda da tabi ihracat daha bereketli oldu? diye konuştu.

?LUNA´ FARKI

Seyfullah Gürel, Modef Expo 2019´a çok özel ürünlerle hazırlandıklarını ve bunun karşılığını da aldıklarını belirtti. Fuarda en iddialı modellerinden birininLuna Koltuk Takımı olduğunu kaydeden Gürel, ?İhracat anlamında özellikle bu modelimiz revaçtaydı. Tabi farklı modellerimizde var hem iç piyasada hem ihracatta ilgi gören. Ama Luna ayrı bir ilgiyle karşılaştı diyebiliriz? şeklinde konuştu.

İÇ PİYASADA YENİ BAĞLANTILAR

Modef Expo 2019´un İkon Koltuk firmasına neler kattığı konusunda da düşüncelerini dile getiren Gürel, ?Modef Expo ile birlikte iç piyasada yeni müşterimiz arttı. Bunun da tabi dönüşlerini ilerleyen zamanlarda göreceğiz. Şuanda modellerimiz zaten güzel satıyor. Biz bunlara yeni yeni müşteriler ve ihracatta ekledik. İnşallah Ocak fuarında üzerine daha fazla koyarak yükselişimizi sürdürmeyi planlıyoruz? dedi.