MÜSİAD İNEGÖL ŞUBESİ KALICI ESER BIRAKMAYA DEVAM EDİYOR

MÜSİAD İnegöl şubesi tarafından projelendirilen, toplam 100 daireden oluşan Adliye Konakları ve MÜSİAD Evleri projesinde çalışmalar yarıya geldi.

MÜSİAD İNEGÖL ŞUBESİ KALICI ESER BIRAKMAYA DEVAM EDİYOR

İnegöl Cumhuriyet Başsavcısı Sn Alper İnanç’ın girişimleri ve konuyu MÜSİAD İnegöl Şubemize açması ile başlayan fikir MÜSİAD İnegöl Şubesinin çalışmaları ile hayata geçti. Geçtiğimiz sene eylül ayında lansmanı yapılan ve yine geçtiğimiz yılın 12. Ayında temeli atılan Adliye Konakları ve MÜSİAD Evleri projesinin yarısına gelindi. MÜSİAD İnegöl Başkanı Mehmet Döngel, Yönetim Kurulu Üyesi Cemil Derman, Yenice Koza Evleri Kooperatif  Başkanı ve MÜSİAD Üyesi Mustafa Şimşek ile MÜSİAD İnegöl Şube Müdürü Emin Süküt inşaat alanında incelemelerde bulundular.

Yenice Koza Evleri Kooperatif  Başkanı Mustafa Şimşek, İnşaat çalışmalarında şuan itibari ile Adalet Bakanlığımıza teslim edeceğimiz konutların kaba çalışması bitmiş durumda, MÜSİAD Evleri konutlarının da teme atma çalışmalarına gelmiş bulunmaktayız. Buradaki çalışmalarda önceliğimiz Adliye Konaklarını ivedilikle bitirmek ve Hakim ve Savcılarımızın kullanımına sunmaktır. İnşallah 2021 Yılının 4. Ayında tamamen bitirmiş olup buradaki sosyal hayatın başlamasını hedefliyoruz.

MÜSİAD İnegöl Başkanı Mehmet Döngel, Bizler MÜSİAD her ne kadar ekonomi odaklı bir sivil toplum kuruluşu olsak da önceliğimiz MÜSİAD’ların bulunduğu yere her anlamda hizmet etmek katkı sağlamaktır. Dünyanın en yaygın ve etkin STK’sı olan MÜSİAD, her zaman ve her koşulda milli iradeden yana tavır alır, Devletinin her daim yanında olur. MÜSİAD Sadece bir sermaye örgütü değil, 2 milyon kişiye istihdam sağlayan, üyeleri ve üyelerinin çalışanları ile büyük bir yuvadır.  Biz MÜSİAD İnegöl olarak, Üyelerimizin sektörel anlamda sorunlarının çözümü, ekonomi dünyasına yönelik öneri görüş ve raporlarımız, üyelerimizin ticari ve kişisel gelişim eğitimlerinin yanı sıra, sosyal hayata yönelik çalışmalar ile de bulunduğumuz şehre olan katkımızı sunuyoruz. Öncelikle Şubemizin kurucu başkanı Sn Halil Şekerci’den, önceki dönem Şube Başkanımız Sn Halil Malkaç’a kadar hizmet etmiş tüm Şube Başkanlarıma, Üyelerime sonsuz teşekkürü borç bilirim. MÜSİAD İnegöl Şube olarak, Sn Cumhuriyet Başsavcımız Zekeriya Alper İnan’ın Adliye Konakları ihtiyacını bizlere getirip bu ihtiyacın giderilmesi noktasında MÜSİAD İnegöl Şubesi ile bir çalışma yapılabilir mi sorusu sonrası yapılan istişareler neticesinde Şube olarak bu ihtiyacı sahiplendik. Kurduğumuz Yenice Koza Evleri Kooperatifi üzerinden çalışmalara start verdik ve an itibari ile Adliye konaklarımızın kaba inşaatını bitirdik. Hedefimiz 2021 yılının yarısına doğru bu çalışmaları her şeyi ile bitirip inşallah Sn Adalet Bakanımızın da teşrifleri ile açılışı yapmak istiyoruz. Yeri gelmişken konutlarımızın karşısında yer alan Yenice Gölet’inin de çevre düzenlemesinin yeniden ve yaşanabilir bir hale getirilmesi çalışmalarına başlayan Sn Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş ile, yine Yenice Köy Mahallesi ile Mobiliyum AVM arasındaki yolun açılmasına vesile olan Bursa Büyükşehir Belediye Ulaşım Daire Başkanı Sn Gazeli Şen’e de teşekkürlerimizi sunarız.