MÜSİAD’DAN İNDİRİM ANLAŞMALARI SÜRÜYOR

MÜSİAD İnegöl Şubesi yapmış olduğu protokoller ile üyelerini indirim fırsatlarından yararlandırıyor.

MÜSİAD’DAN İNDİRİM ANLAŞMALARI SÜRÜYOR

MÜSİAD İnegöl Şube Başkanı Döngel konu ile ilgili: "Üyelerimizin sektörel anlamda harcamalarında ve ihtiyaçlarını karşılama anlamında gerek Genel Merkezimiz gerek şube olarak ilgili sektörlerde faaliyet gösteren Firmalar ile indirim protokolleri imzalamaya devam ediyoruz. Burada amacımız Üyemizin çeşitli giderleri için yaptığı harcamaları minimize etmektir.

Döngel konuşmasında, Üye ilişkileri komitemizin yapmış olduğu çalışma neticesinde bu ay da iki firmamız ile protokol imzalamış bulunmaktayız. Bunlar Özellikle Üyelerimizin çocuklarının ana okulu ihtiyacını karşılama onların nezih, sağlıklı, uzman kadrosu ile güvenerek çocuklarını teslim edebilecekleri İlk Adıma Ana Okulu ile protokol imzalamış bulunmaktayız. Bizlere göstermiş olduğu yakınlık için Okul Sahibi Sn Zeynep Polat’a teşekkürlerimizi sunarım.

Bir diğer anlaşmamız ise Ticaret hayatının olmazsa olmazı olan Patent üzerine olmuştur. Biliyorsunuz Bir ürünün patentini aldığınızda, o ürünle ilgili her türlü hakka sahip olursunuz. Ürünün başkaları tarafından kullanılmasını, üretilmesini ve satılmasını engelleyebilirsiniz. İsterseniz, patentli ürünün üretimini ve kullanımını herhangi birine lisans aracılığı ile devredebilirsiniz. Bu sebeptendir ki Üyelerimizin bu konuda olacak ihtiyaçlarını karşılamak üzere de Deha Paten Firması ile bir indirim anlaşması yapmış bulunmaktayız. Bu çalışmada da Deha Patent Firma Sahibi Sn Av. İbrahim ŞENTÜRK’e teşekkürlerimi sunuyorum. Bu indirim anlaşmaları hakkında daha detaylı bilgi için Üyelerimiz şube personelimiz ile iletişime geçebilirler. Buradan Bu anlaşmaların hayat geçirilmesi noktasında çalışmaları olan Üye İlişkileri Komitemizden sorumlu Başkan vekilimiz Osman Yılmaz ve Üye İlişkileri Komite Başkanımız Samet Kızılarslan’a da teşekkürlerimi sunarım." dedi.